YetGen ücretli mi?

İçindekiler:

  1. YetGen ücretli mi?
  2. YetGen 2021 başvuru ne zaman?
  3. Yetkin genç nedir?
  4. 21 yüzyıl yetkinlikleri nelerdir?
  5. YetGen 2021 nedir?
  6. Prof Dr Erhan Erkut kimdir?
  7. 21 yüzyılın kariyer planında bulunması gereken yetkinlikler nelerdir?
  8. 21 yüzyıl insanı nasıl olmalıdır?
  9. MEF YetGen nedir?
  10. Girişgen nedir?
  11. Prof Dr Erhan Erkut kimdir nerelidir?
  12. Erhan Erkut nereden mezun?
  13. 21 yüzyılda ihtiyaç duyulan beceriler nelerdir?
  14. 21 yy becerileri ne demek?
  15. 21 yüzyıl öğrenen özellikleri nelerdir?
  16. YetGen nedir ne işe yarar?
  17. Profesör Doktor Erhan Erkut kimdir?

YetGen ücretli mi?

YetGen eğitimi dolu dolu geçen 12 haftadan oluşmaktadır. Eğitimlerimizi her hafta genellikle cumartesi günleri, saat 10.00-17.00 aralığında gerçekleşmekteyiz. MZV-MEF YetGen programı ücretli midir? Hayır, YetGen tamamen ücretsiz bir farkındalık eğitim programıdır.

YetGen 2021 başvuru ne zaman?

Rayz uygulaması üzerinden YetGen Başvuru İçeriklerini tamamlamanın ardından ileteceğimiz sana özel kodu kullanarak başvuru formunu 14 Eylül 23.59'dan önce doldurman gerekiyor.

Yetkin genç nedir?

Yetkin Gençler, Prof. Dr. Erhan Erkut'un liderliğinde, 2015'ten bu yana 21. Yüzyıl yetkinliklerinin ve farkındalığının kazandırılmasını amaçlayan eğitim programıdır.

21 yüzyıl yetkinlikleri nelerdir?

Yüzyıl Yetkinlikleri Nelerdir? Yaratıcılık, takım çalışması, eleştirel düşünce, liderlik ve iletişim becerileri 21. ... Yüzyıl yetkinliklerinden bazıları.

YetGen 2021 nedir?

Dr. Erhan Erkut'un kurgulayıp yönettiği “21. Yüzyıl Yetkinlikleri” temalı MZV YetGen (Yetkin Gençler) eğitim programı ile gençlerin, sadece akademik, teknik ve profesyonel bilgi ile değil aynı zamanda 21. yüzyılın gerektirdiği beceri ve yetkinliklerle de donanmaları için destek veriliyor.

Prof Dr Erhan Erkut kimdir?

Erhan Erkut; Türk akademisyen ve MEF Üniversitesi rektör yardımcısı. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nden lisans, Florida Üniversitesi'nden doktorasını aldı. 2008-13 arası Özyeğin Üniversitesi rektörü olan Erkut, girişimcilik ve yetkinlikler ile ilgili konferanslar düzenlemektedir.

21 yüzyılın kariyer planında bulunması gereken yetkinlikler nelerdir?

Aşağıdaki yetkinlik listesi 20 yıl öğretim üyeliği yaptığım University of Alberta'da yapılan bir çalışmadan alınmıştır.
  • Dijital çağ okuryazarlığı
  • Eleştirel düşünme ve problem çözme.
  • İletişim.
  • Yaşamboyu öğrenme, özyönlendirme ve kişisel yönetim.
  • İşbirlikçi çalışma ve liderlik.
  • Yaratıcılık ve inovasyon.
Daha fazla öğe...

21 yüzyıl insanı nasıl olmalıdır?

Uzmanlar 21. yy insanını: “Kişisel ve sosyal alanda kendini geliştirmiş, araştırma ve bilgi edinme becerilerine sahip, yaratıcı ve yeniliğe açık fark yaratan bireyler” olarak tanımlamaktadır. Hayata atılırken artık üniversite mezunu olmanın, dil bilmenin, bilgisayar kullanabiliyor olmanın bir ayrıcalığı yoktur.

MEF YetGen nedir?

Genel Bilgiler. ... Yüzyıl Yetkinlikleri” temalı MZV YetGen (Yetkin Gençler) eğitim programı ile gençlerin, sadece akademik, teknik ve profesyonel bilgi ile değil aynı zamanda 21. yüzyılın gerektirdiği beceri ve yetkinliklerle de donanmaları için destek veriliyor.

Girişgen nedir?

GİRİŞKENGİRİŞGİN (< giriş-ken – giriş-gin) yeni. İşe girişme husûsunda ve insanlarla ilişkilerinde cesur ve atak olan, müteşebbis: Randevusuna gittiği ahbap doktor orta yaşta girişgin bir profesördür (Refik H. Karay).

Prof Dr Erhan Erkut kimdir nerelidir?

Erhan Erkut
Doğum1957
MilliyetTürk
VatandaşlıkTürkiye, Kanada
MeslekAkademisyen, Mühendis
8 satır daha

Erhan Erkut nereden mezun?

Florida Üniversitesi1986 Boğaziçi Üniversitesi1980 Erhan Erkut/Üniversite

21 yüzyılda ihtiyaç duyulan beceriler nelerdir?

21.yüzyıl Becerileri Nelerdir?
  • Öğrenme ve Yenilenme Becerileri. · Yaratıcılık ve Yenilenme. · Eleştirel Düşünme ve Problem Çözme. · İletişim ve İşbirliği.
  • Bilgi, Medya ve Teknoloji Becerileri. · Bilgi Okuryazarlığı · Medya Okuryazarlığı ...
  • Yaşam ve Meslek Becerileri. · Esneklik ve Uyum. · Girişimcilik ve Öz-Yönelim.

21 yy becerileri ne demek?

Türkçe dersi öğretim programıyla birlikte değişen tüm ilköğretim programlarında 21. yüzyıl becerileri olarak tanımlanan eleştirel düşünme, yaratıcı düşünme, iletişim, araştırma, problem çözme, karar verme, bilgi teknolojilerini kullanma, girişimcilik gibi becerilere “ortak beceriler” olarak yer verilmiştir (Milli ...

21 yüzyıl öğrenen özellikleri nelerdir?

Buna göre 21. yüzyıl öğrenen özelliklerine ait temalar bilgi okuryazarlığı, bilişsel beceriler, sosyal özellikler, kişisel özellikler, dijital vatandaş olma, ahlaki özellikler, öğrenme tercihi ve medya okuryazarı olma şeklindedir.

YetGen nedir ne işe yarar?

Dr. Erhan Erkut'un kurgulayıp yönettiği “21. Yüzyıl Yetkinlikleri” temalı MZV YetGen (Yetkin Gençler) eğitim programı ile gençlerin, sadece akademik, teknik ve profesyonel bilgi ile değil aynı zamanda 21. yüzyılın gerektirdiği beceri ve yetkinliklerle de donanmaları için destek veriliyor.

Profesör Doktor Erhan Erkut kimdir?

Erhan Erkut, lisans derecesini 1980 yılında, Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden; doktorasını 1986 yılında, Florida Üniversitesi'nden aldı. ... Erkut, Alberta Üniversitesi'nde Centre for Excellence in Operations adlı uygulamalı araştırma merkezini kurdu.