Nar kanı Pıhtılaştırır mı?

İçindekiler:

  1. Nar kanı Pıhtılaştırır mı?
  2. Nar hangi organa iyi gelir?
  3. Narın ne gibi faydaları var?
  4. Muz hangi organa iyi gelir?

Nar kanı Pıhtılaştırır mı?

1 orta boy nar, günlük C vitamini ihtiyacının @'ını karşılar. İçeriğindeki K vitamini oranı yüksektir ve bu özelliğinden dolayı kan pıhtılaştırıcı etki gösterir. Antikoagülan (kan sulandırıcı) ilaç kullananların daha dikkatli tüketmeleri gereken bir meyvedir.

Nar hangi organa iyi gelir?

Nar, mide rahatsızlıklarına, menopozda sıcak basmalarına, hemoroidlere, konjonktivite, osteoartrite yardımcı olur, kan basıncını düşürür, bağışıklık sistemini uyarır, gripten korur, iltihabı azaltır, kalp hastalığı riskini azaltır ve kolesterolü düşürür.

Narın ne gibi faydaları var?

Doğal bir kalp ilacı olarak tanımlanan nar, kalp ve damar hastalıklarına karşı önemli bir koruma kalkanı sağlarken bu hastalıklara sahip olan bireylerde hastalığın yatıştırılmasına yardımcı olur. Kan dolaşımını hızlandıran nar, dokulara yeterli miktarda kan ve oksijenin ulaştırılmasını sağlar, kalp krizine karşı korur.

Muz hangi organa iyi gelir?

Muzun sağlığa faydaları arasında kilo vermeye yardımcı olmak, şişmanlığı azaltmak, bağırsak hastalıklarını iyileştirmek, kabızlığı gidermek ve dizanteri, anemi, artrit, gut ve böbrek ve idrar rahatsızlıkları gibi durumlar sayılabilir. Muz ayrıca, adet problemleri ve yanıklara da yardımcı olabilir.