Bolu Gölcük Gölü'ne nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Bolu Gölcük Gölü'ne nasıl gidilir?
  2. Bolu Highway hangi otobüs gider?
  3. Bolu Gölcük neler yapılır?
  4. Bolu otogardan üniversiteye nasıl gidilir?
  5. Bolu Gölcük Tabiat Parkı ev kimin?
  6. Isparta Gölcük mangal yasak mı?
  7. Bolu Mangal yasak mı?
  8. Bolu otogara hangi otobüs gider?

Bolu Gölcük Gölü'ne nasıl gidilir?

Ormanlar arasında suni olarak yapılmış küçük ve şirin bir set gölüdür. Gölcük Gölü'ne ulaşabilmek için öncelikle Bolu şehir merkezine gitmelisiniz. Şehir merkezinden kalkan Bolu Belediyesi Halk Otobüsleri, Seben ve Kıbrıscık ilçe minibüsleri ile hareket ederek göle ulaşabilirsiniz.

Bolu Highway hangi otobüs gider?

14 otobüs Hattının Güzergah, Saat ve Durak Bilgileri 14 otobüs hattı (Highway), İtfaiye Durağı konumundan başlayıp Highway konumuna gidene kadar 35 duraktan geçiyor. 14 otobüs hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 07:00'da çalışmaya başlıyor ve 23:00'da bitiyor.

Bolu Gölcük neler yapılır?

  • Abant Gölü
  • Gölcük Tabiat Parkı
  • Gölcük Gölü
  • Yedigöller Milli Parkı
  • Tokadı Hayreddin Türbesi.
  • Highway Outlet.
  • Kartalkaya - Bolu Köroğlu Kış Turizm Merkezi.
  • Seben Kaya Evleri.
Daha fazla öğe...

Bolu otogardan üniversiteye nasıl gidilir?

Bolu Otogarı'na yaklaşık 250 metre yakınlıkta bulunan Terminal otobüs duraklarına geçiş yapın ve 15 ya da 16 numaralı Üniversite otobüslerine binin. AİBÜ Kütüphanesi durağında inip, 550 metre kadar yürüdükten sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kampüsü'ne ulaşmış olacaksınız.

Bolu Gölcük Tabiat Parkı ev kimin?

Göl etrafında bulunan tek yapı olan ve Gölcük Gölünün hemen kıyısında bulunan ev aslında Devlet Konuk Evi. Orman Bakanlığına bağlı olan ev bir nevi özel misafirhane.

Isparta Gölcük mangal yasak mı?

Isparta Merkez 7 kilometre kadar olan göl ve Park alanıdır. Girişler ücretlidir araba 20 TL'dir. Yürüyüş ve piknik yapmak için yerler bulunur. ... salıncak kurabilir top oynayabilir ama yüzemezsiniz. mangal yakmak yasak ama doğal piknik yapabilirsiniz.

Bolu Mangal yasak mı?

Bolu'da, son günlerde ülke genelinde artan orman yangınları sebebiyle il genelindeki ormanlara girişler ile mesire alanları, kent parkları ve diğer tüm ormanlık alan ve bitişiklerinde her türlü ateş yakılarak piknik yapılması, mangal, semaver, piknik tüpü ve benzerlerinin kullanılması 15 Eylül tarihine kadar yasaklandı ...

Bolu otogara hangi otobüs gider?

14, Bolu içindeki Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminali (Bolu Otogarı) adresine giden son Otobüs. 02:54 civarında durur.