Trabzonspor yıllık aidat ne kadar?

İçindekiler:

  1. Trabzonspor yıllık aidat ne kadar?
  2. Trabzon Spor kongresi ne zaman?
  3. Trabzonspor a nasıl üye olunur?
  4. TS Club tırı nerede?
  5. Trabzonspor Olağan genel kurul ne zaman?
  6. Trabzonspor başkanlık seçimleri ne zaman?
  7. Beşiktaş yönetim kurulu üyesi nasıl olunur?
  8. Fenerbahçe Üyeleri nelerden faydalanır?
  9. Galatasaray kongre üyesi olmak için ne yapmak gerekli?
  10. Trabzonspor kamp ne zaman?
  11. Trabzonspor UEFA maçı ne zaman?
  12. Beşiktaş takımının lakabı veya maskotu nedir?

Trabzonspor yıllık aidat ne kadar?

Buna göre T.C Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan #.7'lik ''yeniden değerleme'' oranına bağlı olarak kulübümüzün üyeliğe giriş ücreti 2.475 TL, yıllık aidat bedeli ise 185 TL olmuştur.

Trabzon Spor kongresi ne zaman?

Trabzonspor Kulübü, daha önce corona virüsü pandemisi nedeniyle ertelenen Olağan Genel Kurul'un yeni tarihini resmen açıkladı. Bordo-mavili kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildirimde, Olağan Genel Kurul'un 'de yapılacağı belirtildi.

Trabzonspor a nasıl üye olunur?

18 yaşını bitirmiş ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olması. Doldurulmuş üyelik formu ile birlikte 2 adet fotoğraf verilmesi. Nüfus cüzdan fotokopisi ve adli sicil kaydı verilmesi.

TS Club tırı nerede?

Ts Club Tır'I Kocaeli'de | Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi. TS Club TIR'ı bugün ve yarın Kocaeli Cumhuriyet Parkı'nda, 3 Ağustos Pazartesi gününden itibaren de İzmir'de taraftarlarımızla buluşacak.

Trabzonspor Olağan genel kurul ne zaman?

Son dakika spor haberi: Trabzonspor Kulübü mali olağan genel kurul toplantısının tarihi belli oldu. 21 Haziran'da yapılması planlanan ancak gerekli çoğunluk sağlanamayan olağan genel kurulu, 30 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Trabzonspor başkanlık seçimleri ne zaman?

Divan Başkanlık Kurulu'nun 48. Olağan Seçimli Divan Genel Kurulu'nun; Salı günü saat 11.00'de Trabzonspor Ziyabey Tesisleri Lokalinde çoğunluk aranarak, çoğunluk sağlanamadığı takdirde Çarşamba günü11.00 - 16.00 saatleri arasında Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu'nda çoğunluk aranmaksızın ...

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi nasıl olunur?

Fiil ehliyetine sahip ve 18 (on sekiz) yaşını doldurmuş, BJK sevgisi taşıyan ve kulübün değerlerine saygılı gerçek kişiler üye olabilirler.

Fenerbahçe Üyeleri nelerden faydalanır?

  • Kulübümüzün Genel Kurullarına katılma, seçme ve seçilme hakkı elde ederek Fenerbahçe'mizin geleceğinde söz sahibi olurlar.
  • Stadımızda ve basketbol takımımızın Fenerbahçe Ülker Arena'da oynayacağı maçlar için öncelikli olarak kombine ve bilet alımı hakkına sahip olurlar.
Daha fazla öğe...

Galatasaray kongre üyesi olmak için ne yapmak gerekli?

ÜYE OLMA KOŞULLARI A Grubu - Galatasaray Lisesi'nde en az iki yıl okumuş olanlar. B Grubu- Kulüp Başkanının önerisi ile takvim yılı başına en fazla 15 (on beş) kişi, başka bir kayıt aranmaksızın üye olabilir. D Grubu- En az 5 (beş) yıllık üyelerin çocukları ve eşleri.

Trabzonspor kamp ne zaman?

Futbolcular bugün İstanbul'a geçerek 2. ve 3. etap çalışmalarına başlayacak. Bordo-mavililer, TFF'nin Riva'daki tesislerinde kampa girecek. Fırtına 3 gün izin yaptıktan sonra 18-29 Temmuz arasında yine Riva'da kamp yapacak. Hedef 5 Ağustos'taki Avrupa Kupası maçına kadar hazır olmak.

Trabzonspor UEFA maçı ne zaman?

Trabzonspor 'un, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanşında 26 Ağustos Perşembe günü deplasmanda İtalya'nın Roma ekibiyle yapacağı maçı Sırp hakem Srdjan Jovanovic yönetecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Novak Simovic yapacak.

Beşiktaş takımının lakabı veya maskotu nedir?

MASKOT | KARA KARTAL - BJK.