Gece makyajı nedir?

İçindekiler:

  1. Gece makyajı nedir?
  2. Smokey Eye makyajı nedir?
  3. Dumanlı makyaj nedir?
  4. Göz kalemi hangi fırçayla dağıtılır?
  5. Porselen makyaj cilde zarar verir mi?
  6. Porselen makyaj kimlere yakışır?

Gece makyajı nedir?

Gece makyajı denince akla cesur ve ışıltılı tonlar gelmektedir. ... Fazla makyaj yapmadan da kalem ve rujunuzla geceye hazırlanabilirsiniz. Gece makyajı yaparken iki farklı modelden birini tercih etmelisiniz. Bu uygulama koyu renk göz makyajı veya koyu renk dudak makyajıdır.

Smokey Eye makyajı nedir?

Smokey makyaj, yani dumanlı göz makyajı, gözlere buğulu ve çekici etki veren bir makyaj stili. Özellikle özel gün ve gece makyajlarında çok sık tercih edilen smokey makyaj modelleri, ilk bakışta uygulaması zor görünen bir makyaj. Fakat bilmelisin ki doğru ürünleri kullandığında hiçbir makyajı yapmak zor değil.

Dumanlı makyaj nedir?

Smokey eyes yani buğulu göz makyajı, daha çarpıcı ve çekici bakışlar için sıkça tercih edilen bir makyaj türüdür. Diğer bir adıyla da dumanlı makyaj, çekici bir görünüm elde etmek için uygulayabilirsiniz.

Göz kalemi hangi fırçayla dağıtılır?

Dumanlı göz makyajı yaparken en az 3 fırça kullanman gerekir: Baz olarak sürdüğün göz kalemini dağıtmak için bir dağıtma fırçası (farını aynı fırça ile uygulamanda bir sakınca yok), farını sürdükten sonra kenarlarını dağıtmak için temiz bir karıştırma fırçası ve alt kirpik diplerine sürdüğün göz kalemini dağıtmak ve ...

Porselen makyaj cilde zarar verir mi?

Bu makyajın en önemli kısmı ise ciltten temizlenme kısmıdır. Eğer porselen makyajı ciltten çok iyi temizlemezseniz, cildinizde sivilce, siyah nokta gibi problemlere yol açabilir.

Porselen makyaj kimlere yakışır?

Bu makyajı tercih edenler, yukarıda belirttiğim gibi gelinlerdir. Makyaj sabit kalma özelliğinde olduğu için tercih edilmektedir. Gelin adaylarının dışında ekran karşısına çıkacak ya da yüzünde normal fondotenle kapanmayacak izleri olan kişiler de bu makyajı tercih etmektedir.