Ekim ayında Antalya hava nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Ekim ayında Antalya hava nasıl olur?
  2. Ekim ayında Kuşadasında denize girilir mi?
  3. Ekim ayında Fethiyede denize girilir mi?
  4. Antalya Ekim Ayı denize girilir mi?
  5. Ekimde cundada denize girilir mi?
  6. Ekimde Çanakkale'de denize girilir mi?
  7. Ekimde Kuşadası'nda hava nasıl olur?
  8. Kuşadasında denize ne zaman girilir?

Ekim ayında Antalya hava nasıl olur?

Antalya'daki sezonluk otellerin, restoranların ve plaj kulüplerinin çoğu bu ay sonunda kapanır. Genellikle ekim ayının gündüzleri oldukça ılık geçer, geceleri ise serindir. ... Güneşli hava ekim ayının ortasına kadar keyif vericidir. Deniz güneşten dolayı hala sıcaktır ve yüzmek için uygundur.

Ekim ayında Kuşadasında denize girilir mi?

Kuşadası'nda denize girmek için en ideal dönem haziran ve eylül arası dönemdir. ... Tatilini yüksek sezonun dışında gerçekleştirmek isteyenler için mayıs ve ekim aylarında Kuşadası'nda denize girebilmek ve pek çok farklı aktivitede bulunmak mümkün.

Ekim ayında Fethiyede denize girilir mi?

Muğla'nın önemli tatil beldeleri arasında olan Fethiye ilçesinde Ekim ayı ortalarına girilmesine rağmen hava sıcaklığı 34 derece seviyesinde seyretmeye devam ediyor. ... Yakıcı Ekim güneşinde bronzlaşan turistler serinlemek için kendilerini denize atıyor. Yerli ve yabancı turistler “Ölüdeniz Ekim'de de harika.

Antalya Ekim Ayı denize girilir mi?

Ülke genelinde hava sıcaklığında düşüşler yaşanmasına rağmen sıcaklığın 28-29 derecelerde seyrettiği Antalya'da, ekim ayının son günlerinde de denize giriliyor.

Ekimde cundada denize girilir mi?

Tatilcilerin popüler tatil yerlerinden biri olan Cunda Adası, Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı bir ada. Yaz sezonunun bitmesinden dolayı ekim ayında oldukça tenha olan adanın keyfinizi çıkarabilirsiniz. ... 20-22 derece arasında seyreden hava sıcaklığı ekim ayında Cunda Adası'nda tatil yapmayı mümkün kılıyor.

Ekimde Çanakkale'de denize girilir mi?

Ekim ayı boyunca birçok bölgede deniz, kum, güneş sefası sürebilirsin. ... Çanakkale'nin bu turistik adası, ekim ayında hem ucuz hem de keyifli. Deniz biraz soğuk gelebilir, ama böylesi beden için çok daha sağlıklı!

Ekimde Kuşadası'nda hava nasıl olur?

Ekim İçinde Kuşadası için seyahat ederken bekleyebilirsiniz: zaman zaman sis, Bazen Fırtına, Bazen yağmur . Demek gündüz sıcaklığı aralığı vardır 20℃ ve 27℃.

Kuşadasında denize ne zaman girilir?

Ocak ayı yılın en soğuk ayı olup bu dönemde Kuşadası'nda ortalama sıcaklık 8 derecedir. Kuşadası'nda denize girmek için en ideal dönem haziran ve eylül arası dönemdir. Bu dönemde sıcak iklimin etkisiyle bölge yaz turizminin etkisini yaşar ve Kuşadası artan ziyaretçi sayısıyla hareketlenir.