Maydanozlu detoks suyu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Maydanozlu detoks suyu nasıl yapılır?
  2. Maydonoz suyu nasıl yapılır?
  3. Maydanoz kürü ile bir haftada kaç kilo verilir?
  4. Limon maydanoz salatalık detoksu ne işe yarar?
  5. Maydanoz kürü ile ayda kaç kilo verilir?
  6. Limon maydanoz detoksu ne işe yarar?

Maydanozlu detoks suyu nasıl yapılır?

Ortalama 10-15 sap maydonoz, 2 yemek kaşığı limon suyu ve yarım bardak suyu blender yardımıyla ortalama 1 dakika boyunca karıştırın. Maydonoz suyunu muhakkak taze şekilde sabah tüketilmesi öneriliyor.Maydanozu aynı zamanda saplarını yoğurtla karıştırarak da tüketmeniz mümkündür.

Maydonoz suyu nasıl yapılır?

Maydanozlar ayıklandıktan sonra 15 dakika maydanozları bir tencere içerisinde haşlıyorsunuz. Daha sonra süzgeçten geçirdikten sonra açık renkteki olan suyu biraz daha ılıdıktan sonra tüketebilirsiniz. Maydanoz suyunu günde 2 defa tüketebilirsiniz.

Maydanoz kürü ile bir haftada kaç kilo verilir?

Sağlıklı beslenme programı içinde ve aktif yaşam şartları içinde maydanoz limon kürü tüketirseniz, bünyeden bünyeye farklılık olsa da 1 hafta içinde ortalama 3 kilo vermeniz mümkündür.

Limon maydanoz salatalık detoksu ne işe yarar?

Limonda tıpkı maydanoz kalorisi oldukça düşüktür. Tokluk hissi verir, bu da kalori alımını azaltarak kilo vermeye yardımdı olabilir. Sivilceleri önler, cilt lekelerinin açılmasına yardımcı olur. Salatalık böbreklerdeki ekstra sodyumu atar ve kalp hastalıklarından korur.

Maydanoz kürü ile ayda kaç kilo verilir?

Kendinize uygun bir diyet programı ve egzersiz planı ile birlikte bu kürü uygularsanız 1 ay içerisinde 8 ile 10 kiloya kadar sağlıklı zayıflamak mümkün. Ayrıca zayıflama esnasında şişliklerin inmesine yardımcı bölgesel kilo kayıplarına öncülük edecektir.

Limon maydanoz detoksu ne işe yarar?

Maydanoz limon kürü karaciğer yağlanmasında da en doğal ilaç olacaktır. Sağlıksız beslenme koşullarından dolayı oluşan karaciğer yağlanmasını, düzenli şekilde maydanoz limon kürü ile ortadan kaldırabilirsiniz. Limon bağırsakları temizleyen en doğal ve etkili besindir. Maydanoz da antioksidan sebzelerdendir.