Izmir Yassıca Ada nerede?

İçindekiler:

  1. Izmir Yassıca Ada nerede?
  2. Izmir'de ada var mı?
  3. Urla denizi temiz mi?
  4. Karantina Adası nerede?
  5. Altınköye hangi otobüs gider?
  6. Urla denize kaç km?
  7. Urla'da denize girilir mi?

Izmir Yassıca Ada nerede?

Yassıca Ada, İzmir Körfezi'nde yer alan bir adadır. Koyun Adası ve Alman Adası da denilir.

Izmir'de ada var mı?

Biz söyleyelim, İzmir'in tam 51 adası var!

Urla denizi temiz mi?

İzmir il merkezi ve diğer ilçeler tarafından tatil amaçlı ekonomik olmasından dolayı en çok tercih edilen bölge Urla'dır. Birçok plaj seçeneği ile yazın sıcaklarından kaçanların kendini soğuk sulara bırakabileceği berrak bir denize sahiptir.

Karantina Adası nerede?

Karantina Adası, İzmir'in Urla ilçesinde bulunan bir adadır.

Altınköye hangi otobüs gider?

Etlik, Aşağı Eğlence taraflarından geliyorsanız 203, 204, 256, 263, 270, 284, 286, 288 numaralı otobüslerden birine binerek Ulus Çarşısı durağunda ininiz. Buradan 312 numaralı otobüse binerek Altınköy durağında indiğinizde Altınköy Açık Hava Müzesi'ne ulaşabilirsiniz.

Urla denize kaç km?

İzmir kent merkezine en yakın tatil beldelerinden Urla'da Kalabak sahilinden, Balıklıova sahillerine kadar uzanan yaklaşık 40 kilometrelik bu upuzun sahil şeridinde denize girebileceğiniz birbirinden güzel plajlar sizleri bekliyor.

Urla'da denize girilir mi?

Urla merkeze yakın bir konumda olan Mavi Plaj'da da denize girebilirsiniz. Bu plajın bir diğer adı ise Çeşme altı plajıdır. Taşlık olduğu için deniz ayakkabınızı yanınıza almanızda fayda var. Caddenin üzerinde yer alan Yücesahil Plajı'nda da denize girilebilir.