Et beni aldirmak için hangi bölüme gidilir?

İçindekiler:

  1. Et beni aldirmak için hangi bölüme gidilir?
  2. Ben aldırma işlemini kim yapar?
  3. Ben aldırma ameliyatını kim yapar?
  4. Minik et benleri nasıl geçer?
  5. Ben alındıktan sonra bant ne zaman çıkar?
  6. Küçük Ben alınır mı?

Et beni aldirmak için hangi bölüme gidilir?

Rahatsızsanız ya da bir hastalığa yol açacağını düşünüyorsanız et beni için, hastanelerin cildiye ve genel cerrahi bölümlerine başvurmanız gerekmektedir.

Ben aldırma işlemini kim yapar?

Benleri kökleriyle birlikte plastik cerrahlar alabilir. Bizler sadece 'skin tag lezyonları'nı alıyoruz. Benlerin uzman tarafından alınmaması ciddi sorunlara yol açabilir" diye konuştu.

Ben aldırma ameliyatını kim yapar?

Ben alımı cerrahi bir iştir ve tüm cerrahlar tarafından gerçekleştirilebilir. Ancak özellikle yüzde ki benlerin alınması için bir plastik cerraha başvurmanız kalacak iz ile ilgili daha iyi bir sonuç vaat edecektir.

Minik et benleri nasıl geçer?

Temizlediğiniz bölgeyi tamamen kuruladıktan sonra kürdan yardımıyla nazikçe kaşıyın. Sonrasında pamuğu elma sirkesine batırıp benin üzerine yara bandıyla yapıştırın. Bu şekilde pamuğu et beninin üzerinde bir gece bekletin. Sabah olunca bandı çıkarın ve bölgeyi ılık su ile durulayın.

Ben alındıktan sonra bant ne zaman çıkar?

Kesi yapılan bölge ameliyat sonrası bir bant yardımı ile kapatıldıktan birkaç gün belki bir hafta sonra çıkarılacaktır.

Küçük Ben alınır mı?

Ancak bazı benler büyüklüğü ve bulunduğu yere bağlı olarak estetik açıdan istenmeyen bir görüntüye neden olabilmektedir. Ve bu nedenle kişiler tarafından tedavisi yani alınması talep edilir. Benlerin alınmasının herhangi bir zararı yoktur. Hatta kanserleşme riski olan benlerin alınması elzemdir.