Doğu Ekspresi nereden başlar?

İçindekiler:

  1. Doğu Ekspresi nereden başlar?
  2. Doğu Ekspres treni nereden kalkıyor?
  3. TCDD turistik Doğu Ekspresi bilet nasıl alınır?
  4. Doğu Ekspresi seferleri başladı mı?
  5. Doğu Ekspresi biletler ne zaman açılıyor?

Doğu Ekspresi nereden başlar?

Tren, Ankara'dan saat 16.55'te, Kars'tan saat 23.55'te hareket ediyor. ÖNEMLİ GÜNCELLEME: Ankara'daki BAŞKENTRAY çalışmaları tamamlandı. Geçtiğimiz senelerde, BAŞKENTRAY çalışmaları nedeniyle Doğu Ekspresi'nin kalkış durağı, Ankara Garı yerine Irmak durağı olarak değişmişti.

Doğu Ekspres treni nereden kalkıyor?

Doğu Ekspresi, Ankara Garı'ndan her gün saat 17.55'te kalkıyor. Ertesi gün saat 18.30'da Kars Garı'na varıyor. Yolculuk, yaklaşık 24,5 saat sürüyor. Kars'tan seferler ise her gün sabah saat 08.00'da başlıyor.

TCDD turistik Doğu Ekspresi bilet nasıl alınır?

Doğu Ekspresi Biletleri Nereden Alınır? – Doğu Ekspresi tren biletlerini, TCDD'nin e-Bilet Sistemi'nden satın alabilir ve güncel fiyatlara ulaşabilirsiniz. – Aynı zamanda, tcddtasimacilik.gov.tr adresindeki Yolcu Bölümünde bulunan Bilet Satış Noktaları'ından, Sirkeci Garı'ndan (Haydarpaşa Garı'nda bilet satılmıyor.)

Doğu Ekspresi seferleri başladı mı?

Koronavirüs salgını nedeniyle 'de durdurulan Doğu Ekspresi seferleri 12 Temmuz 2021 itibarıyla yeniden başladı.

Doğu Ekspresi biletler ne zaman açılıyor?

Doğu Ekspresi tren biletleri seyahat tarihinizden 1 ay önce satışa çıkar. Mobil uygulama, gişe ve çağrı merkezinden bilet alabilirsiniz. Eğer seyahat tarihinize 1 aydan uzun süre varsa sistem “böyle bir sefer bulunamamaktadır” hatası veriyor, panik yapmayın.