Beşiktaş'ın transferleri kimlerdir?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş'ın transferleri kimlerdir?
  2. Beşiktaş'ın kiralık oyuncuları kimler?
  3. Batshuayi Beşiktaş'a gelecek mi?
  4. Rosier kiralık mı?
  5. Batshuayi Beşiktaş kiralık mı?
  6. Batshuayi opsiyon var mı?
  7. Valentin rosier kiralık mı?
  8. Rosier kaç yıllık kiralık?

Beşiktaş'ın transferleri kimlerdir?

Beşiktaş, Süper Lig'de 2021-2022 sezonu açılış maçında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan mücadelede siyah-beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, sahaya Ersin Destanoğlu, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, De Souza, Ghezzal, Hutchinson, Salih Uçan, N'Koudou ve Kenan Karaman ilk 11'iyle çıktı.

Beşiktaş'ın kiralık oyuncuları kimler?

Beşiktaş JK
OyuncuYaşKiralama sonu
Bilal Ceylan Sağ Bek18
Kartal Yilmaz Merkez orta saha20
Erdogan Kaya Stoper20
Atamer Bilgin Sağ Bek20
6 satır daha

Batshuayi Beşiktaş'a gelecek mi?

Premier Lig ekibi Chelsea, 1 yıllığına Beşiktaş'a kiraladığı Mitchy Batshuayi'nin sözleşmesinin 2023 yılına kadar uzatıldığını açıkladı. Beşiktaş, yeni transferi Mitchy Batshuayi'nin lisansını çıkardı. Belçikalı yıldız, Süper Lig'in 2. haftasında oynanacak Gaziantep FK maçında forma giyebilecek.

Rosier kiralık mı?

Beşiktaş'ın uzun süre önce anlaşmaya vardığı Valentin Rosier'in transferinde beklenen süreç tamamlandı. ... Beşiktaş ile Sporting arasında yapılan anlaşmaya göre; Fransız oyuncu gelecek sezon zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak forma giyecek.

Batshuayi Beşiktaş kiralık mı?

Oyuncuya 2021-2022 sezonu için net 3 milyon 165 bin avro garanti ücret şirketimiz tarafından ödenecektir." Beşiktaş'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi, siyah-beyazlı takıma transferinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Batshuayi opsiyon var mı?

Beşiktaş, Chelsea'den kiralık olarak Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattığını resmen açıklarken İngiliz ekibi de Batshuayi'nin kontratının opsiyon maddesi aktif edilerek 2023'e kadar uzatıldığını açıkladı.

Valentin rosier kiralık mı?

Valentin Rosier, gelecek sezonda da siyah-beyazlı takımda kiralık olarak forma giyecek. 24 yaşındaki sağ bek, sağlık kontrollerinin ardından Beşiktaş ile resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Rosier kaç yıllık kiralık?

Rosier için sezon sonunda 4.5 milyon Euro bonservis ödenecek. 4 yıllık sözleşme imzalanacak olan genç futbolcuya yıllık 1 milyon 350 bin Euro ödenecek.