Loreal boya silici nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Loreal boya silici nasıl kullanılır?
  2. Boya Silici saça zarar verir mi?
  3. Neva Color saç boyası çıkarıcı nasıl kullanılır?
  4. Saç akıtma işlemi nasıl yapılır?
  5. Neva Color boya nasıl yapılır?
  6. I Color naturel saç boyası nasıl kullanılır?

Loreal boya silici nasıl kullanılır?

1 paket (28 gr) Efassor'u 75 ml 30 volüm oksidan ile karıştırıp sürün işlemin sonunda gerekirse fırça ile diplere uygulayın, 35-60 dakika bekleyin. Uygulama: Yıkanmamış kuru saç üzerine şampuanlama gibi veya fırça ile en çok yüklenmiş bölümlerden başlayarak uygulayınız.

Boya Silici saça zarar verir mi?

Boya siliciler sizin zamanınızı imajınızı en önemlisi saçınızı koruyarak bir sonraki boyaya hazırlar.Maciter Kozmetik kalitesiyle üretilen en kaliteli saç açıcılar düşük düşük Ph seviyesi nedeniyle saçlara bakım yapar.Tek ve süper çıkarma sistemi ile istenmeyen veya yanlış uygulanan boyayı anında, kolay ve emin bir ...

Neva Color saç boyası çıkarıcı nasıl kullanılır?

Neva Saç Boyası Çıkarıcıyı kuru saç üzerine uygulayın. Şişe 1'in içine Şişe 2'yi ekleyin ve şişenin kapağını iyice kapatın. 45 - 60 saniye homojen olana kadar karıştırın. Eldivenleri giyin.

Saç akıtma işlemi nasıl yapılır?

Karbonat ile saç boyası akıtma: Saç boyası akıtmak için karbonat çok fazla başvurulan bir yöntemdir. Doğal ve pratik bir saç açıcı yöntem olan karbonatı şampuana 2-3 çay kaşığı kadar karbonat eklenir. Sonrasında karbonatlı şampuan ile saçlar şampuanladıktan sonra 10 dakika bekletilir ve sonrasında durulanır.

Neva Color boya nasıl yapılır?

Doğal Saç Boyası Ve Renk Değiştirme Tekniği Nasıl Uygulanır ? Kuru Saçlarda Diplerden 2-3cm Bırakarak Boy Ve Uçlara Boyayı Uygulayın. 10 Dakika Bekleyin, Kalan Boyayı Da Diplerine Uygulayın. 30 Dakika Daha Bekletin.Toplam Bekleme Süresi 40 Dakika Olacak.

I Color naturel saç boyası nasıl kullanılır?

İlk uygulama:
  1. Karışımı saç dibinden 1cm uzak olacak şekilde, yıkanmamış kuru saçın boy ve uçlarına uygulayın.
  2. 20 dakika bekleyin, yeni bir karışım hazırlayın.
  3. Yeni karışımı saç diplerine uygulayın, yapılan işleme göre ürünü saçta bekletin. *
  4. Uygun bir şampuan ve saç kremi ile işlemi sonlandırın.