Hyalüronik asit nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Hyalüronik asit nasıl kullanılır?
  2. Hyaluronik asit kimler kullanmalı?
  3. Hyaluronik asit tablet ne kadar kullanılmalı?
  4. Naturals Hyaluronic Acid Serum nasıl kullanılır?
  5. Hyalüronik asit kullanırken nelere dikkat etmeli?
  6. Vitamin C Serum nasıl kullanılır?
  7. Hyaluronik asit kullanırken nelere dikkat etmeli?
  8. C vitamini serumu göz altına sürülür mü?
  9. C vitamini serumu haftada kaç kez kullanılır?

Hyalüronik asit nasıl kullanılır?

Krem ve serum formundaki çoğu cilt bakım ürünlerinin ana maddesi Hyalüronik asittir. Cilt bakımında kullandığımız Hyalüronik asit kremler, günlük kullanım durumunda; cildinizi gözle görülür şekilde güzelleştirecektir. Hyalüronik asit serumlar ise mevsim geçişlerinde sabah ve akşam cilde uygulanırsa daha yararlı olur.

Hyaluronik asit kimler kullanmalı?

Hyalüronik asit zaten vücudumuzda bulunan bir moleküldür ve dışarıdan kullanıldığında herhangi bir reaksiyon yaratma/irite etme riski yok denecek kadar azdır. Her ne kadar “asit” olarak anılsa da ciltte iritasyona neden olmayan, her cilt ve yaş grubunun rahatlıkla kullanabileceği bir maddedir.

Hyaluronik asit tablet ne kadar kullanılmalı?

Hyalüronik asit içeren ürünlerin kullanıldığında etkisinin görülmesi için en az 4-6 hafta devam edilmesi uygundur.

Naturals Hyaluronic Acid Serum nasıl kullanılır?

- Temiz cilde, sabah ve akşam olmak üzere tüm yüz, boyun, dekolte ye kadar parmak uçlarınızla masaj şeklinde uygulayarak yedirin, ardından cilt ve yaşınıza uyum sağlıyan nemledirici sürün. - Hatta ellerinize de uygulayabilirsiniz. Özellikle akşamları ellerinize hyaluronic serum sürün.

Hyalüronik asit kullanırken nelere dikkat etmeli?

Dikkat! Hyalüronik asit kullanımında yapılan en büyük yanlış, hyalüronik asit içeren bir serumu cilde tek başına uygulamak. Bu, bırakın verim almayı, cildin daha da kurumasına neden olabilir. Hyalüronik asidin fayda göstermesi için, üzerine nemlendirici krem uygulamak gerekiyor.

Vitamin C Serum nasıl kullanılır?

C vitamini serumunu günlük bakımın bir parçası olarak düşünmek ve rutini bozmadan uygulamak gerekir. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa temiz cilde masaj şeklinde uygulanmalıdır. Nemlendirici uygulamasından önce ancak tonikten sonra kullanılmalıdır. C vitamini serumunu cilde ince bir tabaka halinde sürülmelidir.

Hyaluronik asit kullanırken nelere dikkat etmeli?

Dikkat! Hyalüronik asit kullanımında yapılan en büyük yanlış, hyalüronik asit içeren bir serumu cilde tek başına uygulamak. Bu, bırakın verim almayı, cildin daha da kurumasına neden olabilir. Hyalüronik asidin fayda göstermesi için, üzerine nemlendirici krem uygulamak gerekiyor.

C vitamini serumu göz altına sürülür mü?

C vitamini göz serumları tıpkı diğer göz çevresi ürünleri gibi uygulanabilir. Ancak önceden de bahsettiğimiz gibi, göz çevremiz oldukça hassas olduğundan bu bölgeye çok fazla baskı uygulamamaya veya cildi aşırı ovalamamaya dikkat etmemiz gerekir.

C vitamini serumu haftada kaç kez kullanılır?

C vitamini serumunu günlük bakımın bir parçası olarak düşünmek ve rutini bozmadan uygulamak gerekir. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa temiz cilde masaj şeklinde uygulanmalıdır.