WPP Türkiye nedir?

İçindekiler:

  1. WPP Türkiye nedir?
  2. WPP kimin?
  3. Demet ikiler kim?
  4. GroupM ne iş yapar?
  5. Wavemaker Türkiye nedir?
  6. Wavemaker ne iş yapar?
  7. Wavemaker Turkey nedir?

WPP Türkiye nedir?

WPP dünyanın en büyük iletişim holdingi. Dünyada 3 bin ofise ve 46,2 milyar pound ciroya sahip olan grubun 180 bin çalışanı bulunuyor. Reklam ajansları, medya planlama ve satın alma şirketleri, araştırma, dijital, sosyal, mobil ajanslar, halka ilişkiler şirketleri, marka danışmanlıkları farklı kollarını oluşturuyor.

WPP kimin?

WPP plc, Birleşik Krallık merkezli bir reklamcılık ve halkla ilişkiler şirketidir. Şirket, 1985 yılında kurulmuş olup dört büyük ajans şirketinden biridir.

Demet ikiler kim?

1996 yılında Zenith Media'ya, Ajans, Güzel Sanatlar Grubu bünyesinde kurulduğunda Grup Muhasebe Müdürü olarak katılmış ve 1998 yılında Genel Müdür Yardımcısı olmuştur ve iki yıldır bu pozisyonda görev yapmıştır. İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Evli ve bir çocuk annesidir.

GroupM ne iş yapar?

Dünyanın önde gelen global medya yatırım yönetim kuruluşu olan GroupM, aralarında her biri pazarda üst sıralardaki konumu ile başlı başına global birer operasyon olan Mindshare, Wavemaker, Mediacom'un da bulunduğu WPP medya ajanslarının ana kuruluşudur.

Wavemaker Türkiye nedir?

Wavemaker Türkiye CEO'su Neslihan Olcay, “Dünyada ve Türkiye'de GroupM'in köklü medya ajansları; MEC ve Maxus'un birleşmesinden gelen deneyime sahip Wavemaker'ın en temel özelliği, kendisini yeni nesil çözümler sunan medya, içerik ve teknoloji ajansı olarak konumlandırması” diyor.

Wavemaker ne iş yapar?

Markaların dünyasında; geleceği; medya, içerik ve teknoloji yönlendirecek. Sunduğu yeni nesil çözümlerle Wavemaker, yalnızca bir medya ajansı olmanın da ötesine geçerek, bütün projelerini ve insan kaynağı yatırımını “medya, içerik ve teknoloji” alanı odaklı gerçekleştiriyor.

Wavemaker Turkey nedir?

Detaylı dijital denetleme sürecini kapsayan modüldür. Markalarımızın dijital aktiviteleri, teknolojileri ve mevcut iletişim, hedefleme modellerini analiz ederek skor tabloları çıkartılır. ... Tüketici yolculuğu analizi ve içgörülerden yola çıkarak stratejik çatı ve oyun planı oluşturulur.