Reaktif Dijital Baskı nedir?

İçindekiler:

  1. Reaktif Dijital Baskı nedir?
  2. Pigment baskı ne demek?
  3. Arşivsel PiGMENT baskı nedir?
  4. Fine art baskı ne demek?
  5. Art Print nedir?
  6. Fine Art çekim nedir?
  7. Fotoğraf ne kadara çıkar?

Reaktif Dijital Baskı nedir?

Reaktif dijital baskıdaki ön işlemler konvansiyonel baskı ile benzerlik göstermektedir. Her iki baskı türünde de dokuma kumaş ilk olarak yakma ve haşıl sökme işleminden geçirilir. ... Dijital baskı patının uygulanmasının ardından kumaş ramöz makinasında kurutulur ve baskıya hazır hale gelir.

Pigment baskı ne demek?

Pigment baskı genellikle polyester kumaşların üzerine uygulanan baskı seçeneğine denir. Boyar maddelerle baskı işlemi tek adımda direkt baskı yöntemi ve aşındırma yöntemi ile yapılır. ... Pigment boyarmaddelerin haslık özellikleri büyük ölçüde binderinkine bağlıdır.

Arşivsel PiGMENT baskı nedir?

PiGMENT BASKI Fine art resim, fotoğraf baskıları, % 100 pamuk tabanlı asit içermeyen arşivsel kağıtlara yapılan yüksek kaliteli fotoğraf baskılarıdır. Baskı ömürleri kullanılan kağıt çeşidine ve siyah beyaz, renkli baskı oluşuna bağlı olarak 100 ile 300 yıl arasında değişmektedir.

Fine art baskı ne demek?

Fine Art Baskı terimi, yüksek kaliteli ve uzun ömürlü kağıtlara, dijital çıktı ile artistik ve profesyonel baskı uygulaması anlamına gelir. ... Fine art fotoğraf baskıları, % 100 pamuk tabanlı asit içerme- yen arşivsel kağıtlara yapılan yüksek kaliteli fotoğraf baskılarıdır.

Art Print nedir?

Fine Art Baskı, bir diğer tabir ile 'Giclee Baskı', orjinal renklerine sadık kalınarak, yüksek çözünürlüklü dijital taranmış veya profesyonel ortamda fotoğraflanmış artworklerin püskürtme mürekkep (Inkjet) teknolojisi kullanılarak, yüksek dpi çözünürlüğünde, fotografik özel kağıta ve kanvasa (tuvale) yapılan ...

Fine Art çekim nedir?

Sanatçının kendi sanat bakışı ve anlayışı ile işlenen, çekimi ve kurgusu yine sanatçıya özel olan çekimlerdir.

Fotoğraf ne kadara çıkar?

Standart Ebatlar
Ebat1–49 Adet200–499 Adet
9x130,85 TL0,70 TL
10x150,95 TL0,75 TL
13x181,50 TL1,20 TL
15x211,80 TL1,40 TL