Muslera ne kadar para alıyor?

İçindekiler:

  1. Muslera ne kadar para alıyor?
  2. Muslera ne kadar ücret alıyor?
  3. Galatasaray'ın kalecileri kim?
  4. Fernando Muslera Galatasaray'da kaç kupa kazandı?
  5. Muslera neden kadroda yok?
  6. Muslera milli takımı bıraktı mı?
  7. Muslera hangi takıma transfer olacak?
  8. Muslera neden sakatlandı?
  9. Muslerayi sakatlayan kim?
  10. Muslera kaval kemiği nasıl kırıldı?
  11. Muslera'nın neresi kırıldı?
  12. Muslera sakatlığı nedir?

Muslera ne kadar para alıyor?

4,206 milyon EUR (2020)

Muslera ne kadar ücret alıyor?

KAP'A AÇIKLAMA YAPILDI Galatasaray, Fernando Muslera ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi. "Buna göre futbolcuya ilgili her bir sezon için net 2.

Galatasaray'ın kalecileri kim?

Fernando Muslera

Fernando Muslera Galatasaray'da kaç kupa kazandı?

EN ÇOK KUPA KAZANAN YABANCI Uruguaylı file bekçisi, Galatasaray'da en fazla kupa kazanan yabancı oyuncu unvanını da taşıyor.Fernando Muslera, sarı-kırmızılı takımda 5 kez Süper Lig, 4 kez Türkiye Kupası, 5 kez de TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşayarak 14 kupa kaldırma başarısı gösterdi.

Muslera neden kadroda yok?

Galatasaray'da Başakşehir maçı öncesinde Muslera şoku yaşandı. Sarı Kırmızlıların başarılı kalecisi belindeki ağrılar nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. ... Sarı Kırmızlıların başarılı kalecisi belindeki ağrılar nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Muslera'nın yerine Başakşehir maçında kaleyi Cenk koruyacak.

Muslera milli takımı bıraktı mı?

Fernando Muslera, geçen sezon yaşadığı ağır sakatlık sonrası uzun süre takımından ayrı kaldı. Geçen sezon Süper Lig'in 27. haftasında, 14 Haziran 2020'de Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynanan müsabakada ayağı kırılan Uruguaylı kaleci, 7 ayı aşkın süre takımdaki yerini alamadı.

Muslera hangi takıma transfer olacak?

Galatasaray#1 / Kaleci

Muslera neden sakatlandı?

Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın, sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildi. ... Çaykur Didi Stadı'nda oynanan maçın 15. dakikasında Çaykur Rizesporlu Skoda ile girdiği ikili mücadelede sağ ayağına aldığı darbe sonucunda sakatlandı.

Muslerayi sakatlayan kim?

Sahayı ambulansla terk eden ve gözyaşlarına hakim olamayan Fernando Muslera'nın, sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildi. Yaşanan sakatlık sonrası büyük üzüntü yaşadığı kameralara yansıyan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim de Muslera'nın yerine oyuna yedek kaleci Okan Koçuk'u dahil etti.

Muslera kaval kemiği nasıl kırıldı?

Çaykur Rizespor maçının 15. dakikasında Skoda ile girdiği ikili mücadelede sağ ayağına aldığı darbe sonucunda sakatlanan ve sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edilen Fernando Muslera sezonu kapattı!

Muslera'nın neresi kırıldı?

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Çaykur Rizespor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Yıldız eldiven ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Muslera'nın, sağ ayak kaval kemiğinde iki kırık tespit edildi.

Muslera sakatlığı nedir?

Çaykur Rizespor deplasmanında tibia ve fibula kemikleri kırılan Fernando Muslera, kariyerinin en ciddi sakatlığını yaşadı. 6-8 ay arasında sahalardan uzak kalması beklenen Muslera, kariyerinde en fazla 1 ay sahaların dışında kalmıştı.