Eyeliner nasıl çekilir Yeni Başlayanlar?

İçindekiler:

  1. Eyeliner nasıl çekilir Yeni Başlayanlar?
  2. Jel eyeliner nasıl çekilir?
  3. Aylaynır fırçası nasıl kullanılır?
  4. Jel eyeliner kullanımı kolay mı?
  5. Çok ince eyeliner nasıl çekilir?
  6. Dipliner ve eyeliner arasındaki fark nedir?

Eyeliner nasıl çekilir Yeni Başlayanlar?

Eyelinerı göz kapağının tam ortasına sürülerek işaretleme yapın. Kuyruklu göz makyajı yapmak istiyorsanız; şakaklara yakın bölüme kadar göz kapağınızın üzerine sürün. Daha kısa istiyorsanız eyelinerın bitmesini istediğiniz noktaya kadar sürmeye devam edin. Eyeliner sürerken taştıysa yada bulaştıysa kormayın.

Jel eyeliner nasıl çekilir?

Jel eyeliner'ı düzgün bir şekilde sürmek için: Kirpiğinizin bittiği yerden hafifçe yukarı doğru bir çentik atın. Kirpik çizginizin tam ortasından, yani gözbebeğinizin üzerine gelen noktadan çentiğin ucuna kadar eyeliner'ı tekrar sürün. Böylece çentiğin ucu ile buluşmuş olacaksınız.

Aylaynır fırçası nasıl kullanılır?

Eyeliner'ını sürerken fırçanın açılı tarafını, gözün iç köşesine yerleştirip gözün merkezine kadar çekmen ve daha sonra fırçanın açılı ucunu, gözün dış köşesine yerleştirip gözün merkezinde ilk çizdiğin çizgi ile birleştirmen gerekir.

Jel eyeliner kullanımı kolay mı?

Jel eyeliner: Minik cam kavanozda bulunan bu eyeliner jel formüle sahip ve kesik uçlu eyeliner fırçası ile uygulanıyor. Yoğun pigmentli formülleri ile tek seferde etkilerini veren jel eyelinerlar, her ne kadar uygulaması zor görünse de, alıştıktan sonra son derece kolaylar.

Çok ince eyeliner nasıl çekilir?

- Kusursuz ince bir eyeliner uygulaması için eyeliner ile önce gözün bitiş yerini işaretleyin. - Kuyruklu bir eyeliner istiyorsanız, kuyruğun bitmesini istediğiniz yeri de işaretleyin ve sonra bu 2 noktayı birleştirin. Sonra bitişten göz pınarına kadar çizgiyi tek hamlede hızlıca çekin.

Dipliner ve eyeliner arasındaki fark nedir?

Dipliner ile eyeliner arasındaki fark nedir? Dipliner, hem likit olduğu için hem de sivri keçe ucu sayesinde eyelinera oranla çok daha kolay uygulama sağlayan bir makyaj malzemesi dediğimiz gibi. Ucu biraz daha sivri olduğu için eyelinera oranla kirpik dibine çok daha ince bir çizgi çekilmesini sağlıyor.