Yüz beyazlatmak için ne?

İçindekiler:

  1. Yüz beyazlatmak için ne?
  2. Cilt beyazlatma kremi nasıl yapılır?
  3. En iyi beyazlatıcı krem hangisi?
  4. Pirinçle cilt beyazlatma nasıl yapılır?

Yüz beyazlatmak için ne?

1 kâse yoğurdu 1 tatlı kaşığı yulaf unu ile iyice karıştırın. Elde ettiğiniz karışıma 1 çay kaşığı kadar bal ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Karışımı 1 saat soğuması için buzdolabında bekletin. Yoğun kıvama gelen maskenizi boyun ve yüzünüzün her yerine sürün. 30 dakika bekledikten sonra yüzünüzü ılık suyla yıkayın.

Cilt beyazlatma kremi nasıl yapılır?

İnce bir dilim olarak kestiğiniz limonu sıkıp, üzerine bir çay kaşığı elma sirkesini dökerek karıştırın. Sonrasında içerisine krem kıvamına gelene kadar karbonat tozu ekleyin. Hazırladığınız bu karışımı günlük olarak kullanmanız gerekmektedir. Yüzünüze masaj yaparak hafifçe uygulayın.

En iyi beyazlatıcı krem hangisi?

1. Salkom Beyazlatıcı Krem. En iyi beyazlatıcı kremler listemizde ilk sırada yer alan Salkom beyazlatıcı krem, cildinizdeki fazla pigmenti azaltmaktadır. Aynı zamanda Salkom beyazlatıcı krem, cilt lekelerinizin tedavisinde de size yardımcı olmaktadır.

Pirinçle cilt beyazlatma nasıl yapılır?

2 su bardağı pirinci bir kaba koyun ve üzerini kapatıncaya kadar su ekleyin. Sonrasında güzelce ovun ve beyaz unlu kısmının suya karışmasını sağlayın. Ardından süzerek, ağzı kapalı püskürtmeli bir şişeye koyarak, haftada 1 kere cildinize uygulayın.