Öğrenci belgesi barkod no nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Öğrenci belgesi barkod no nasıl alınır?
  2. Öğrenci belgesi nereden alınır?
  3. EBA öğrenci belgesi nasıl alınır?
  4. 18 yaş altı öğrenci belgesi nasıl alınır?
  5. E okuldan öğrenci belgesi nasil alinir?

Öğrenci belgesi barkod no nasıl alınır?

Öğrenci belgesi çıkartılacak öğrencinin isminin hizasında bulunan "Barkodlu Belge" seçeneği tıklanır. Oluşturulan barkodlu öğrenci belgesinin "Yazdır" butonuna basılarak çıktısı alınabilir.

Öğrenci belgesi nereden alınır?

E-devlet üzerinden öğrenim belgesi kolaylıkla alınabilmektedir. Öğrenim Belgesi almak isteyen kişiler T.C. numarası ve e-devlet şifresi ile sisteme girerek buradan hızlı bir şekilde öğrenim belgesi alabilirler. Üniversite öğrencileri öğrenim belgelerini, öğrenci işlerinden de kolaylıkla alabilmektedir.

EBA öğrenci belgesi nasıl alınır?

Öncelikle sisteme kurum şifrenizle giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra öğrenci işlemleri menüsünü açmalısınız. Burada açılan Raporlama sekmesine (Yukarıdaki yazıcı işareti) tıklamanız gerekiyor. Gelen sayfadan " Öğrenim Belgesi (Ek1) Geçmiş Dönemler" menüsünün başındaki dosya işaretine tıklıyın.

18 yaş altı öğrenci belgesi nasıl alınır?

Öğrenci belgesi de, sistemde kayıt altına alınan belgelerden biridir. E-devlet üzerinden de lise öğrencileri şifrelerini girerek, öğrenci belgelerini alabilir. Lise öğrencileri e-okul sisteminden kolayca faydalanabilir. E-okul sistemi içerisinde bulunan öğrenci belgeleri, öğrenciler için özel olarak hazırlanıyor.

E okuldan öğrenci belgesi nasil alinir?

bu ekrandayken yazıcı simgesine tıklayıp rapor listesi ekranı açıyoruz. Rapor listesi ekranı olacaktır.İlgili kısma tıklayarak öğrenci belgesini açabiliriz. e okul hem fotoğraflı hem de fotoğrafsız olarak bize iki seçenek sunmaktadır birini tıklıyoruz. Açılan son ekran öğrenciye ait öğrenci belgesi olacaktır.