Evde nasıl dudak parlatıcısı yapılır?

İçindekiler:

  1. Evde nasıl dudak parlatıcısı yapılır?
  2. Lastik parlatmak için ne kullanılır?
  3. Lastik parlatıcı jel nasıl yapılır?
  4. Lastik parlatıcı nasıl sürülür?
  5. Evde nasıl Lip Balm yapılır?
  6. Araç lastikleri nasıl temizlenir?
  7. Jantlar ne ile temizlenir?
  8. Lastik temizliği nasıl yapılır?
  9. Lastik parlatıcı nasıl yapılır kimya?
  10. Evde jant nasıl temizlenir?

Evde nasıl dudak parlatıcısı yapılır?

  1. BALMUMU İLE DUDAK PARLATICISI.
  2. Malzemeler; 4 yemek kaşığı zeytinyağı veya üzüm çekirdeği yağı 2 çorba kaşığı balmumu. 3 adet E vitamini kapsülü 2 çorba kaşığı hindistancevizi yağı ...
  3. VAZELİN BAZLI DUDAK PARLATICISI.
  4. Malzemeler; 2 çorba kaşığı vazelin. Pancar tozu veya renkli allık (isteğe bağlı) Renkli ruj ( isteğe bağlı)

Lastik parlatmak için ne kullanılır?

Kola içerisine 1 çay kaşığı kadar şeker ilave edilip etkili bir lastik parlatıcı spreye sahip olmuş olursunuz. Evde kolaylıkla hazırlanabilecek lastik parlatmakta bir diğer yöntemde, lastiklere elma sirkesi sürmektir. Tıraş köpüğünü lastiğin üzerine sıkarakta lastiğinizi parlatmak mümkündür.

Lastik parlatıcı jel nasıl yapılır?

Araba lastik parlatıcı yapmak için bildiğimiz içecek kolayı içerisine bir küp şeker koyarak eritip lastik parlatıcı sprey olarak kullanabilirsiniz. Evde lastik parlatıcı nasıl yapılır konusunda diğer bir öneri elma sirkesi sürmektir. Elma sirkesini sürüp kurumasını bekleyin.

Lastik parlatıcı nasıl sürülür?

Yıkama işleminden sonra lastiklerin kurumasından sonra "Divortex Car Care “Red Shine” lastiğe püskürtülür ve bir sünger vasıtası ile tüm lastik yanaklarına yedirilerek sürülür. Red Shine uygulanıp kuruduktan sonra, lastikleriniz her zamankinden daha parlak ve daha siyah görünecektir.

Evde nasıl Lip Balm yapılır?

Kaynamış suyu bir tencereye koyun ve cezveyi su içerisinde balmumu ile Hindistan cevizi yağı eriyene kadar bekletin. İkisi de eridikten sonra nar suyunu ilave edin. Balı ekleyin....Malzemeler:
  1. 3 çay kaşığı balmumu (rendelenmiş)
  2. 1 çay kaşığı bal.
  3. 30-35 damla nar suyu.
  4. 6 çay kaşığı hindistancevizi yağı
  5. Krem kutusu.

Araç lastikleri nasıl temizlenir?

Tazyikli su ile yumuşattığınız araba lastiklerini, şampuanlı suyu ile fırçalayabilirsiniz. Bazı lastiklerin içinde taşlar oluşmuş olabilir. Taşların temizlenmesi için sivri bir çubuktan destek alabilirsiniz. Lastikleri tam olarak temizlemek için deterjanlı sudan sonra bol bol kurulamalısınız.

Jantlar ne ile temizlenir?

Öncelikle sabunlu suyla jantlar yıkanır. Bu şekilde jantların 10 dakika kalması sağlanır. Daha sonra sünger ile jantlar ovulur. Su ile jantlar köpükten tamamen arındırılır.

Lastik temizliği nasıl yapılır?

Tazyikli su ile yumuşattığınız araba lastiklerini, şampuanlı suyu ile fırçalayabilirsiniz. Bazı lastiklerin içinde taşlar oluşmuş olabilir. Taşların temizlenmesi için sivri bir çubuktan destek alabilirsiniz. Lastikleri tam olarak temizlemek için deterjanlı sudan sonra bol bol kurulamalısınız.

Lastik parlatıcı nasıl yapılır kimya?

Gliserin Lastik Parlatıcı Yapımı
  1. Bir kap içerisinde soğuk su ile gliserin yeterli miktarda birleştirilir ve homojen bir kıvam alıncaya kadar karıştırılır,
  2. Karışım hazır olduktan sonra ise daha öncesinden temizlenmiş olan lastik ve jantlara yumuşak bir sünger yardımı ile uygulanır.
Daha fazla öğe...

Evde jant nasıl temizlenir?

Jant Nasıl Parlatılır? Öncelikle hortum yardımıyla tazyik verilerek kirlerden arındırılıp durulanan jantlar kuru bir bez yardımıyla kurulanmalıdır. Kirden arınan jantın tüm yüzeyine jant cilası sürülmelidir. Jant cilası kuruduktan sonra jant fırçası yardımıyla tüm jant ovalanır.