7 koğuştaki mucize nerede çekildi Muğla'nın neresinde?

İçindekiler:

  1. 7 koğuştaki mucize nerede çekildi Muğla'nın neresinde?
  2. 7 koğuştaki mucize Kore filmi mi?
  3. 7 koğuştaki mucize filmi gerçek hikaye mi?
  4. 7 koğuştaki mucize ne oluyor?
  5. 7 koğuştaki mucize Kore uyarlaması mı?

7 koğuştaki mucize nerede çekildi Muğla'nın neresinde?

Süpervizörlüğünü Özge Efendioğlu, yapımcılığını ise Lanistar Media ile Motion Content Group'un üstlendiği filmin çekimleri Muğla ve Beykoz Kundura'da özel olarak kurulan platoda gerçekleşti.

7 koğuştaki mucize Kore filmi mi?

7. Koğuştaki Mucize filmi komedi-dram türü 2013 yılı Güney Kore yapımı Miracle in Cell No.7'den uyarlanmıştır. Mehmet koyuncu, kısaca Memo, zihinsel engelli biridir ve 7 yaşındaki kızıyla eş değer bir zekası vardır. Kızı Ova ve Babaannesi Fatma Nine ile birlikte Muğla'da bir kasaba da yaşar.

7 koğuştaki mucize filmi gerçek hikaye mi?

7. Koğuştaki Mucize filminin konusu gerçek hikaye değildir. Konusu şu şekildedir; 1983 yılında sıkıyönetim altındaki bir Ege kasabasında yaşayan ve haksız yere hapse atılan Memo ile yedi yaşındaki kızı Ova'nın tekrar birbirlerine kavuşmaya çalışmalarını anlatıyor.

7 koğuştaki mucize ne oluyor?

Dram türündeki filmin hikayesi, özetle şöyle: "1983 yılında bir Ege kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülür. Memo, her ne kadar suçsuz olduğunu anlatsa da kimse ona inanmaz.

7 koğuştaki mucize Kore uyarlaması mı?

7. Koğuştaki Mucize filmi komedi-dram türü 2013 yılı Güney Kore yapımı Miracle in Cell No.7'den uyarlanmıştır.