Martaş Otomotiv kime ait?

İçindekiler:

  1. Martaş Otomotiv kime ait?
  2. Ziya Özalp nereli?
  3. Martaş ne demek?
  4. Martaş Otomotiv Genel müdür?
  5. Martaş Lojistik ne oldu?
  6. Akfen Holding ne iş yapar?
  7. Ozan Kurt kaç yaşında?
  8. Okan Kurt neden battı?

Martaş Otomotiv kime ait?

Hadi Özalp, 1980 yılında kurduğu aile şirketini; bugün, çalışma arkadaşlarıyla beraber büyüyen, gelişime açık, köklerine bağlı Martaş Ailesi olarak tanımlamış, oğulları Ziya Özalp ve Cem Baver Özalp'i uzun yıllar sektöre ve Martaş Otomotiv'e hazırladıktan sonra, pek çok aktif görevini devrederek, Yönetim Kurulu ...

Ziya Özalp nereli?

Ziya Özalp. Yönetim Kurulu Üyesi 1980 yılında İstanbul'da doğdu. Ortaöğrenimini Saint-Benoit Fransız Lisesi'nde tamamladıktan sonra, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme ve Uluslararası Finans bölümlerinden mezun oldu.

Martaş ne demek?

Martaş, 1984 yılında kurulmuş Mersin orijinli bir şirkettir. Kurulduğunda Martaş Uluslararası Taşımacılık olarak, uluslararası taşımacılık yapmak amacıyla kurulmuştur. ... Mersin'den ağırlıklı olarak transit taşımalar yapılıyor. Yani Mersin limanına gelen transit taşımalar diğer Orta Doğu ülkelerine taşınıyor.

Martaş Otomotiv Genel müdür?

Martaş Otomotiv'in satış, pazarlama ve dağıtımını da üstlendiği dünyaca ünlü otomotiv tedarikçisi Valeo'da uzun yıllar çeşitli kademelerde kariyerini sürdüren Erdem Çarıkcı, 2021 yılı itibarıyla, Martaş Otomotiv bünyesinde genel müdür unvanıyla görevine başladı.

Martaş Lojistik ne oldu?

Kurt Ailesi'nin sahip olduğu Martaş Lojistik'e bağlı TIR'lara haciz konulmuştu. Bugün ise Mersin 1. Asliye Ticaret Mehkemesi'nin 2018/738 kararına göre Okan Kurt ve şirketi konkordato ilan etti. Okan Kurt'a mahkeme 3 ay geçici mühlet kararı verdi.

Akfen Holding ne iş yapar?

Havalimanı yönetimi ve operasyonları, inşaat, deniz limanı işletmeciliği, deniz ulaşımı, su dağıtım ve atık su hizmetleri, enerji ve gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir.

Ozan Kurt kaç yaşında?

Okan Kurt, 1982 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Gaziantepli olan Okan Kurt, küçük yaşlardan beri ticaretle uğraşıyor. 5 yıl Amerika'da eğitim göre iş adamı, 2 yıl da İtalya'da yaşamıştır. Başarılı iş adamı, 2012 yılında ünlü popçu Demet Akalın ile evlendi. Çiftin 2014 yılında Hira adını verdikleri kızı dünyaya geldi.

Okan Kurt neden battı?

Şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, kendisi ve ailesine ait şirket borçlarından dolayı hacizlik oldu. Şirkete ait borçlar ise mal varlıklarının satışıyla kapatılacak. Demet Akalın'ın kayınpederi Abdi Kurt ile oğulları Okan ve Ozan Kurt'a ait olan Matraş Lojistik borçlarından dolayı icralık oldu.