Selena Gomez nasıl şarkıcı oldu?

İçindekiler:

  1. Selena Gomez nasıl şarkıcı oldu?
  2. Selena Gomez hangi ülkede doğdu?
  3. Selena Gomez evi nerede?
  4. Selena Gomez asıl nereli?
  5. Selena Gomez hangi dilde şarkı söylüyor?

Selena Gomez nasıl şarkıcı oldu?

Gomez 2008 yılında Hollywood Records ile sözleşme imzaladıktan sonra kuruculuğunu ve solistliğini yaptığı Selena Gomez & The Scene grubu, ilk stüdyo albümlerini çıkardı: Kiss&Tell (Ağustos 2009).Daha sonra ise oyunculuk kariyerine devam etti. Grubun 2. stüdyo albümü A Year Without Rain oldu (Eylül 2010).

Selena Gomez hangi ülkede doğdu?

Grand Prairie, Teksas, ABD Selena Gomez/Doğum yeri

Selena Gomez evi nerede?

Gomez'in evinin dışı ne kadar ihtişamlı görünse de içi gayet mütevazi. Şarkıcının evinde kubbe tavalı, geniş gömme dolaplar, dört banyo, dört yatak odası ve tenis kortu bulunuyor. Teksas'taki evini satılığa çıkaran Selena Gomez, aradığı evi Studio City, California'da buldu.

Selena Gomez asıl nereli?

Selena Marie Gomez 22 Temmuz 1992'de Grand Prairie, Teksas'da dünyaya gelmiştir. Gomez ailesinin tek çocuğudur. Babası Ricardo Joel Gomez, annesi Mandy Teefey'dir.

Selena Gomez hangi dilde şarkı söylüyor?

Daha önce 2018'de DJ Snake ile “Taki Taki” şarkısını İspanyolca seslendiren Gomez, uzun bir süre sonra yine İspanyolca bir şarkı yayınladı. Yeni bir dil tercih etse de Gomez'in 'De Una Vez' (Bir Kerede) adlı şarkısının teması oldukça tanıdık: kalp kırıklığı!