Popo kaldırma işlemi nedir?

İçindekiler:

  1. Popo kaldırma işlemi nedir?
  2. Popolift ne oluyor?
  3. Popo liftingi nedir?
  4. Popo kaldırma kalıcı mı?
  5. Popo kaldırma ameliyatı nasıl yapılıyor?
  6. Kalça Botoxu nedir?

Popo kaldırma işlemi nedir?

Yağ enjeksiyonu ile popo kaldırma işlemi, vücudun belli kısımlarından alınan yağların kalçaya enjeksiyonu olarak açıklanabilir. Yağ enjeksiyonu, kalçanın dolgunluğunu ve hacmini arttırmak ve asimetrik ya da sarkık olan görüntüyü şekillendirmek için kullanılan bir yöntemdir.

Popolift ne oluyor?

Poponun vücut ve kalçalar ile orantılı büyüklükte olması, yandan bakıldığında yeterli düzeyde belirgin olması ve pürüzsüz yuvarlak görünümde olmasıdır. İhtiyaca bağlı olarak farklı teknikler kullanılarak popo şekillendirilir. Bu yöntem tüm dünyada Brazilian Butt Lift adıyla yaygınlaştı.

Popo liftingi nedir?

Zayıf kişilerden liposuction ile yeterli yağ elde etmek mümkün olmadığından silikon protezler ile popo şekillendirilir. Ciddi kilo alıp veren kişilerde popo bölgesinde düzleşme oluşur. Karın, kalça ve bacak içi derisinde de sarkmalar ile beraber olan bu durumda karın, kalça, bacak içi ve popo bölgesi bir arada gerilir.

Popo kaldırma kalıcı mı?

POPO ESTETİĞİ KALICI MI? İnsan dokusu ile biyolojik olarak uyumlu olan popo dolgusu yapısı nedeniyle bozunumu yavaştır ve kalıcılığı 4-5 sene kadar sürer.

Popo kaldırma ameliyatı nasıl yapılıyor?

Kuyruk sokumundan küçük bir kesi ile girilerek popo kaslarının içine yerleştirilir. Bu sayede poponuzun üst kısmı dolgunluk kazanır ve ameliyat sonrasında dik ve büyük kalça görünümüne sahip olursunuz. Silikonlar kas içerisinde yerleştirildiğinden dolayı dışarıdan bakıldığında ya da dokunulduğunda hissedilmez.

Kalça Botoxu nedir?

O zaman kalça botoksu nedir? Botoks görüldüğü gibi kasların fazla kasılmasını azaltan bu nedenle mimikleri yumuşatan diğer kullanım amacıyla da ter bezlerinin fazla çalışmasını frenleyerek terlemeyi azaltan bir yöntemdir.