IMEI atmak kaç para?

İçindekiler:

  1. IMEI atmak kaç para?
  2. Kayıt dışı IMEI nasıl açılır?
  3. IMEI kayıt ücreti ne kadar 2021?
  4. IMEI atmak ne kadar 2021?
  5. IMEI kayıt olmazsa ne olur?
  6. IMEI kayıt ödeme nasıl yapılır?
  7. 2021 yurtdışı telefon harcı ne kadar?
  8. Telefon IMEI numarası kayıtlı mı?

IMEI atmak kaç para?

IMEI ATMA ÜCRETİ 20-100 LİRA ARASINDA Android tabanlı olan cihazların IMEI kodlarının değiştirilmesi ise box setler ya da manuel kod girilerek gerçekleştiriliyor.

Kayıt dışı IMEI nasıl açılır?

kimlik numarası ya da yabancı kimlik numarasına sahip olan kişiler, e-devlet kapısı üzerinden sisteme giriş yaparak, e-işlemler kısmından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu başlığı altında yer alan hizmetler bölümünden öncelikle cihazın kayıt hakkını sorgulaması, cihaz kayıt hakkı mevcutsa da IMEI kaydet alanındaki ...

IMEI kayıt ücreti ne kadar 2021?

2021 yılı IMEI kaydı için ödemeniz gereken tutar 2006 TL'dir.

IMEI atmak ne kadar 2021?

2018 Kasım ayında 170 TL'den 500 TL'ye çıkarılan IMEI kayıt ücreti aradan geçen sürede zamlar ile 1838 TL'ye çıkmıştı. Yurtdışından yolcu ile getirilen telefonların kayıt edilebilmesi için alınan harç ücreti, 2021 yılında 2006 TL olacak. Yani 2021 IMEI Kayıt Ücreti, 2006 TL olarak belirlenmiş durumda.

IMEI kayıt olmazsa ne olur?

Eğer aldığınız telefon imei kayıtlı değilse, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından telefonunuzun belirli süre içerisinde kapanacağına dair SMS geliyor. Gelen SMS'ten sonra herhangi bir işlem yapılmazsa telefonunuz otomatik olarak kullanıma kapatılıyor.

IMEI kayıt ödeme nasıl yapılır?

IMEI Harcı Ödemesi; Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden Ödemeler>>Vergi/Para Cezası>>Yolcu Telefon IMEI Harcı adımından yapılır. Bu adımda işlem yapacağınız kredi kartınızı seçip IMEI numaranızı girdikten sonra, güncel IMEI kayıt ücreti olan 1.838 TL ödeme yapmanız gerekir.

2021 yurtdışı telefon harcı ne kadar?

Yapılan bu artış ile yeni yılda yurt dışından getirilen telefonların IMEI kayıt ücreti 2.006 TL'ye yükselecek. Şu anki yurtdışı telefonlardan alınan IMEI kayıt ücreti ise 1.838,7 TL. Alınan bu kayıt ücreti, bireysel olarak getirilen ve ticari mahiyette olmayan cihazlar için geçerli.

Telefon IMEI numarası kayıtlı mı?

IMEI numarasını öğrenmek isteyen kişiler telefonlarından “ *#06#” tuşlayabilir. Bu kodu tuşladıktan sonra telefon ekranında IMEI numaranızı görebilirsiniz.