Aydın Güler kim?

İçindekiler:

  1. Aydın Güler kim?
  2. Pınar Anapa kimdir?
  3. Recep Bastug kimdir?
  4. Yunus Emre Özben kimdir?
  5. Garanti Bankası Genel Müdürü nereli?

Aydın Güler kim?

İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü mezunu olan Aydın Güler, 1990 yılında Garanti BBVA Fon Yönetimi Müdürlüğü'nde göreve başladı. 10 yıl boyunca çeşitli Genel Müdürlük birimlerinde görev aldıktan sonra, 2000 yılında Risk Yönetimi ve Yönetim Raporlama Birim Müdürü olarak atandı.

Pınar Anapa kimdir?

2014 yılında İnsan Kaynakları Yönetimi Bölüm Başkanı olarak görev yapmaya başlayan Pınar Anapa, Haziran 2019'dan beri İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Anapa, kariyer gelişimi, organizasyonel gelişim, eğitim, mimari çözümler ve satınalma alanlarından sorumludur.

Recep Bastug kimdir?

Çukurova Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Recep Baştuğ, kariyerine 1989 yılında Garanti Bankası Teftiş Kurulu'nda başladı. ... Recep Baştuğ, aynı zamanda Garanti BBVA Emeklilik Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.

Yunus Emre Özben kimdir?

Özben, Ak Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ak Yatırım Menkul Değerler Yönetim Kurulu Üyesi'dir. Özben, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur ve Sabancı Üniversitesi'nden Executive MBA derecesine sahiptir.

Garanti Bankası Genel Müdürü nereli?

Garanti BBVA
SloganGeleceğin fırsatları sizinle
Kuruluş21 Haziran 1946)
Genel merkezi884 şube, Beşiktaş, İstanbul , Türkiye
Kilit kişilerRecep Baştuğ (Genel Müdür) Süleyman Sözen (Yönetim Kurulu Başkanı)
Gelir42 Milyar ₺ (2019)
9 satır daha