Likya Yolu Nereden nereye?

İçindekiler:

  1. Likya Yolu Nereden nereye?
  2. Likya yolu kaç km?
  3. Likya Yolu Fethiye Kaş arası kaç km?
  4. Likya Yolu Ne Zaman?
  5. Likya Yolu tek başına yürünür mü?
  6. Likya Yolu kim keşfetti?
  7. Likya Yolu kac gun surer?
  8. Likya yolu tek başına yürünür mü?
  9. Likya Yolu ücretli mi?
  10. Likya Yolu çocukla yürünür mü?
  11. Likya Yolu ne kadar sürer?
  12. Likya Yolu yürüyerek kaç gün?
  13. Likya Yolu kaç saatte yürünür?
  14. Likya Yolu yalnız yürünür mü?
  15. Likya Yolu yazın yürünür mü?

Likya Yolu Nereden nereye?

Likya Yolu etapları, Hisarönü (Ovacık)-Faralya, Faralya-Kabak Koyu, Kabak Koyu-Alınca, Alınca-Yediburunlar, Yediburunlar-Gavurağılı, Gavurağılı-Patara, Patara-Kalkan, Kalkan-Sarıbelen-Gökçeören, Gökçeören-Kaş, Kaş-Kekova, Kekova-Demre, Demre-Alakilise-Finike, Karaöz-Gelidonya Feneri-Adrasan, Adrasan-Olimpos-Çıralı, ...

Likya yolu kaç km?

Likya Yolu, Fethiye'den Antalya'ya kadar uzanan toplam 535 km'lik bir parkur. Genelde insanların belirli parkurlar seçerek yürüdüğü bu yol, dünyanın en iyi 10 yürüyüş parkuru arasında gösteriliyor.

Likya Yolu Fethiye Kaş arası kaç km?

Likya yolu parkuru toplamda 509km.

Likya Yolu Ne Zaman?

Likya Yolu'nun tamamını yürümek 1 ay kadar sürüyor ancak o kadar zamanınız yoksa, parkurları bölerek yürümek de mümkün. Yürüyüş için en uygun zaman Nisan – Eylül ayları arasında olsa da, zorluk derecesi düşünüldüğünde çok sıcak yaz aylarına kalmamak yerinde bir karar olur.

Likya Yolu tek başına yürünür mü?

Uzun lafın kısası, Likya yolu tek başına, rehber olmadan cayır cayır yürünür.

Likya Yolu kim keşfetti?

Üzerinde 19 antik Likya kentinin kalıntıları bulunan Likya Yolu'nu keşfeden Kate Clow'un bu rotayı dünyaya tanıttığı İngilizce kitabı 16 yıl sonra Türkçe yayımlandı.

Likya Yolu kac gun surer?

Yaklaşık 550 kilometre süren yolu tek seferde yürümek ortalama olarak 25 günü alıyor diyen de var, 45 günde ancak yürüyebildiğini söyleyen de.

Likya yolu tek başına yürünür mü?

Uzun lafın kısası, Likya yolu tek başına, rehber olmadan cayır cayır yürünür.

Likya Yolu ücretli mi?

Likya Yolu resmi mobil uygulaması olan Likya Yolu, hem ücretsiz hem de Türkçe. Üstelik GPS ile çalıştığından internetin olup olmaması pek bir önem taşımıyor.

Likya Yolu çocukla yürünür mü?

Yollar, çocuklarla birlikte yürünebiliyor.

Likya Yolu ne kadar sürer?

Buna cevap vermek oldukça güç, zira bu tamamen size bağlı. Ancak son hali ile ortalama 21 günde tamamlandığını söyleyebiliriz. Günlük ortalama 25 km'yi baz alabilirsiniz. Ancak bazı günler bunu 40 km'lere çıkarıp, bazı günler ise 6-8 km'lere indirebilirsiniz.

Likya Yolu yürüyerek kaç gün?

Yaklaşık 550 kilometre süren yolu tek seferde yürümek ortalama olarak 25 günü alıyor diyen de var, 45 günde ancak yürüyebildiğini söyleyen de.

Likya Yolu kaç saatte yürünür?

Disiplinle yürüyüş yapmanın bir spor olduğu, asıl amacın gün sonunda belirlenen konaklama yerine varmak olduğu göz önüne alınacak olursa ideal süre 7-8 saattir. Öte yandan “Likya Yolu'nda yürüyorum, doğal ve tarihi güzelliklerin tadını çıkarıp zaman zaman da deniz gireceğim” diyorsanız süreyi biraz kısaltabilirsiniz.

Likya Yolu yalnız yürünür mü?

Uzun lafın kısası, Likya yolu tek başına, rehber olmadan cayır cayır yürünür.

Likya Yolu yazın yürünür mü?

7- Yürüyüş için en iyi zaman hangisi? Likya Yolu üzerinde yürümek için herhangi bir zaman kısıtlaması yok. İster ilkbahar, ister yaz, sonbahar veya kış...