Bilnet okulları kime ait?

İçindekiler:

  1. Bilnet okulları kime ait?
  2. Eskişehir bilnet okulları kimin?
  3. Bilfen sahibi Fatih Öztürk Kimdir?
  4. Bilnet Okulları Kocaeli kimin?

Bilnet okulları kime ait?

Bilfen Okullarının eğitim binalarını inşa etmek için kurulan Bilyapı, Bilfen Şirketler Topluluğu bünyesinde bulunan her türlü emlak, Bilfen Şirketler Topluluğu bünyesinde bulunan her türlü emlak, Bilfen Okullari ve Bilnet Okullarında eğitim gören öğrencilerin ihtiyacı olan.

Eskişehir bilnet okulları kimin?

Bilnet Okulları Eskişehir Yerleşkesi kurucusu Necla Çakır Süneçli, açılış konuşmasında şunları söyledi: “1985 yılında 'Çocuklarınız çocuklarımız, çocuklarımız her şeyimiz. ' diyerek başladığımız eğitim yolculuğunda sizlerin gösterdiği güvenle bugünlere geldik.

Bilfen sahibi Fatih Öztürk Kimdir?

Fatih ÖZTÜRK 1973 yılında İstanbul'da doğdu. Lise eğitimini Bilfen Okullarında tamamladı. İngiltere Bournemouth Üniversitesi'nde Finans eğitimi aldı. 1997 yılında Bilfen Eğitim Kurumlarında çalışmaya başlayan ÖZTÜRK, halen Bilfen Şirketler Topluluğunda Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevine devam etmektedir.

Bilnet Okulları Kocaeli kimin?

Bilfen Şirketler Grubu'nun bir markası olan Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü, görkemli bir törenle açılışını gerçekleştirdi. Kocaeli Bilnet Okulları Kurucusu Ali Korkmaz, “Kocaeli'nin sayılı okulları arasında şimdiden yerimizi aldık” dedi.