E devletten bankadaki paramı nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. E devletten bankadaki paramı nasıl öğrenebilirim?
  2. Banka hesabımda ne kadar para var nasıl öğrenirim?
  3. E devletten banka hesabina nasil bakilir?
  4. Bankadaki paraya icra gelir mi?
  5. Hesabıma bloke konulan nasıl öğrenirim?

E devletten bankadaki paramı nasıl öğrenebilirim?

e-Devlet Kapısı Hizmetleri için www.turkiye.gov.tr adresine girdikten sonra sitedeki arama çubuğuna “Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama” yazarak bu hizmete ulaşabilirsiniz.

Banka hesabımda ne kadar para var nasıl öğrenirim?

Bankamızda tanımlı cep telefonunuzdan BAKIYE yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ilk 10 hesabınıza ait bakiye bilgileri cep telefonunuza gelecektir. Örn: BAKIYE. BAKIYE (Ek No) yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ise yalnızca mesajda belirtilen hesabın bakiyesi cep telefonunuza gönderilecektir. Örn: BAKIYE 5001.

E devletten banka hesabina nasil bakilir?

Bugün ise bir bankacılık çözümü ile karşımıza çıkan e-Devlet, hangi bankada hesabınız olduğunu gösterecek. e-Devlet içinde "Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama" adı altında bulunabilen özellik sayesinde hangi bankada aktif bir mevduat/katılım fonu hesabınız olduğunu kolayca sorgulayabileceksiniz.

Bankadaki paraya icra gelir mi?

Paranın tamamına haciz hukuka aykırı olacaktır. Haciz işlemi banka hesabına yapılmaz, hesaptaki paraya yapılır. Borç ve haciz masrafı eklenerek bulunacak tutar kadar haciz işlemi uygulanır, bloke konur.

Hesabıma bloke konulan nasıl öğrenirim?

Banka hesabınızda/hesaplarınızda haciz olup olmadığını E Devlet ve GİB internet sitelerinden öğrenebilirsiniz. E HACİZ SORGULAMASI NASIL YAPILIR? Eğer bu türden borçlarınız varsa banka hesaplarınızda bloke var mı yok mu sorgulamak için E-Devlet ve Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) internet sitelerini kullanabilirsiniz.