Altınkum hangi Beach?

İçindekiler:

  1. Altınkum hangi Beach?
  2. Altınkum Plajı ücretsiz mi?
  3. Altınkum deniz nerede?
  4. Altınkum plajı kaç metre?
  5. Akcay Altinkum nasil bir yer?

Altınkum hangi Beach?

Çeşme Altınkum Plajı, Türkiye'de yaz turizminin en önemli merkezlerinden Çeşme'nin en popüler plajlarından. 3 tarafı denizlerle çevrili bir yarımadada kurulu Çeşme'nin güneybatısında yer alan Altınkum Plajı, adını ince taneli, altın sarısı kumundan alıyor.

Altınkum Plajı ücretsiz mi?

Altınkum Plajı'nda halka açık alanı vardır ve ücretsizdir. Beach Club konsepti veren mekanlar dışında küçük işletmeler de yer almaktadır. Beach&Club için giriş ücretleri ortalama 100 TL iken küçük işletmeler için ise kişi başı 40-60 TL olabiliyor.

Altınkum deniz nerede?

Altınkum plajı, üç tarafı denizler ile çevrili olan bir yarımadada kurulmuş Çeşme'nin güneybatı kesiminde yer almaktadır. Altınkum plajı, İzmir'in Çeşme ilçesinin en güzel plajları arasında yer almaktadır. Ege Denizi'nin açık olan sularına bakmakta olan kıyıda kısmen korunaklı olan bir koy üzerinde bulunmaktadır.

Altınkum plajı kaç metre?

Didim Altınkum Plajı tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor. 750 metre uzunluğuna ve 15 metre genişliğine sahip Altınkum Plajı Didim'in merkezinde bulunuyor ve mavi bayrak ödülüne sahip.

Akcay Altinkum nasil bir yer?

Edremit merkeze en yakın plajlardan olan Altınkum Plajı, Akçay Mahallesi'nde bulunmakta olup Edremit'e yaklaşık olarak 9-10 km uzaklıktadır. ... Temiz bir denize sahip olan plajın suyu zaman zaman ılık olmakla birlikte çoğunlukla soğuk olarak bilinmektedir.