Mecidiyeköy semt pazarı hangi gün?

İçindekiler:

  1. Mecidiyeköy semt pazarı hangi gün?
  2. Ortaköy sosyete pazarına nasıl gidilir?
  3. Ortaköy sosyete pazarı hangi günler açık?
  4. Istanbul Bakırköy pazarı ne zaman?
  5. Istanbul Bahçelievler sosyete pazarı hangi gün?

Mecidiyeköy semt pazarı hangi gün?

Sokağa çıkma yasağı genelgesinin ardından komşularımızdan gelen yoğun talep üzerine alınmış olan yeni kararlar kapsamında, her hafta Cumartesi günü Kuştepe ve Halide Edip Adıvar mahallelerimizde kurulan halk pazarlarımız Cuma günleri; Pazar günü kurulan Mecidiyeköy halk pazarımız ise Pazartesi günleri kurulacaktır.

Ortaköy sosyete pazarına nasıl gidilir?

Metro İle; Mecidiyeköy istasyonunda indikten sonra Cevahir AVM'nin önünden DT2 Otobüslerine binerek buraya gelebilirsiniz. Vapur İle; Beşiktaş iskelesine geldikten sonra buradan DT1 veya 30D otobüslerinden birine binerek dereboyu Gül Otobüs Durağı'nda inip 3 daikalık bir yürüyüşten sonra pazara ulaşabilirsiniz.

Ortaköy sosyete pazarı hangi günler açık?

Ortaköy Sosyete Pazarı Günü ve Çalışma Saatleri Pazar, Perşembe günleri, Sabah: 8:00 – Akşam: 19:30 arası hizmet vermektedir.

Istanbul Bakırköy pazarı ne zaman?

Cumartesi günleri kurulan Bakırköy Pazarı renkli tezgâhları, kaliteli ürünlerin ucuzluğu ve neşeli pazar esnafıyla meşhur. Ayakkabıdan ev eşyalarına, meyve sebzeden giyime, birçok ürüne ulaşabileceğiniz pazara İncirli metro durağından 5 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz.

Istanbul Bahçelievler sosyete pazarı hangi gün?

Sizler için İstanbul'da hangi semtte hangi yakada hangi gün nerede sosyete pazarı kuruluyor bunları araştırdık ve listeledik. Bahçelievler Sosyete Pazarı Pazartesi Günü Kuruluyor.