Lifebox transfer nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Lifebox transfer nasıl yapılır?
  2. BiP ücreti ne kadar?
  3. Lifebox üyelik ne kadar?
  4. Turkcell Dergilik nedir nasıl kullanılır?
  5. Lifebox Vodafone kullanabilir mi?
  6. BiP Turkcell lilere bedava mi?
  7. Turkcell olmayan BiP kullanabilir mi?
  8. Lifebox 10 GB nedir?
  9. Turkcell Dergilik ücretsiz mi?

Lifebox transfer nasıl yapılır?

https://lifeboxtransfer.com/ adresinden erisilebilen turkcell servisi. gun icinde en fazla 50 adet dosya transferi yapilabilmekte ve tek seferde 5gb'a kadar dosya paylasimi yapilabilmektedir. dosyalarin gecerlilik suresini, yukleme esnasinda 7,14 ya da 21 gunden birini secerek siz belirliyorsunuz.

BiP ücreti ne kadar?

BiP mobil uygulamasını indirmek ücretsizdir. Turkcell abonesiyseniz; BiP'ten metin, fotoğraf ve video gönderimleriniz internet kotanızdan düşmez.

Lifebox üyelik ne kadar?

Turkcell Lifebox Ücretlimi
Saklama AlanıÜcretPremium Üyelik
50 GB Paket (50 GB saklama alanı)5,99 TL/ay+11,99 TL/ay
100 GB Paket (100 GB saklama alanı)9,99 TL/ay
500 GB Paket (500 GB saklama alanı)15,99 TL/ay
2.5 TB Paket (2,5TB saklama alanı)59,99 TL/ay
3 satır daha

Turkcell Dergilik nedir nasıl kullanılır?

Dergilik, yüzlerce yerli ve yabancı dergi ve gazeteleri iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerden okumanızı sağlayan dijital okuma uygulamasıdır. Dergilik'te dergilerin ve gazetelerin hem güncel hem de eski sayılarına ulaşabilirsiniz. Bu sayede sevdiğiniz dergileri hep yanınızda taşırsınız.

Lifebox Vodafone kullanabilir mi?

Lifebox'u Kimler Kullanabilir; Sadece tukcell müşteriler değil Türk Telekom ve Vodafone müşterilerinin de kullanımına açıktır.

BiP Turkcell lilere bedava mi?

BiP mobil uygulamasını indirmek ücretsizdir. Turkcell abonesiyseniz; BiP'ten metin, fotoğraf ve video gönderimleriniz internet kotanızdan düşmez. Diğer paylaşımlarınız paketiniz varsa internet paketinizden, yoksa standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Turkcell olmayan BiP kullanabilir mi?

Türk Telekom Bip Kullanabilir Mi Google Play üzerinden uygulamayı indirip doğrulayarak kullanabilirsiniz. BİP bedava interneti sadece Turkcell hat kullanan kişilere verilmektedir.

Lifebox 10 GB nedir?

Turkcell Lifebox Paketi Nedir Turkcell lifebox paketleri 5 GB ücretsiz depolama alanının yetmediği durumlarda daha üst paketlere geçiş yapmak için kullanabileceğiniz tarifelerdir. LIFEBOX 10GB yazıp 2200'a gönderin. LIFEBOX 25GB yazıp 2200'a gönderin.

Turkcell Dergilik ücretsiz mi?

Klasik Dergilik Paketi: Tarifesinde Dergilik faydası bulunan tüm Turkcell bireysel ve kurumsal müşterileri; tarifelerine ek bir ücret ödemeden Dergilik'teki yerli dergileri ve sınırlı sayıda ücretsiz gazeteleri okuyabilirler.