Taksitli KMH ne demek?

İçindekiler:

  1. Taksitli KMH ne demek?
  2. KMH nedir Şekerbank?
  3. Taksitli kredili mevduat hesabı nedir?
  4. Kredili kullanilabilir bakiye nedir?
  5. Bloke edilmiş tutar ne demek?
  6. Şekerbank kredili mevduat hesabı nedir?
  7. Tamamlayan hesap nedir?
  8. Kredili Mevduat Hesabı faiz borcu nasıl ödenir?
  9. Kredili Mevduat Hesabı faizi ne kadar?

Taksitli KMH ne demek?

Kredili mevduat hesabı yani KMH, en kısa haliyle açıklamak gerekirse vadesiz mevduat hesabınıza tanımlanmış, acil nakit ihtiyaçlarınızda kullanabileceğiniz bir kredi türüdür. Mevduat hesabınıza tanımlanmış olması nedeniyle ATM kartınız ile 7/24 bankamatiklerden çekebileceğiniz bir çeşit hızlı kredidir.

KMH nedir Şekerbank?

Acil nakit ihtiyaçlarınızı hesabınızda para yokken bile karşılayabilmek Şekerbank'ta çok kolay! Vadesiz mevduat hesabınıza tanımlı olan bu özel kredi türü ile günün her saati ATM'lerimizi kullanarak nakit çekim işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz!

Taksitli kredili mevduat hesabı nedir?

Taksitli Avans Hesap, sahip olduğunuz Avans Hesap limitiniz dahilinde kullanabileceğiniz bir kredili mevduat hesap özelliğidir. Taksitli Avans Hesabınızı vadesiz hesabınızdaki paraya hiç dokunmadan kullanabileceğiniz gibi, hesabınızda para olmasa da kullanabilirsiniz.

Kredili kullanilabilir bakiye nedir?

Kullanılabilir Bakiye; Vadesiz hesabınızın anlık bakiyesidir. Vadesiz YTL hesabınıza bağlı KMH olması durumunda, hesabınızın bakiyesi ve kalan kredi limitinizin toplamı kullanılabilir bakiyeyi verecektir. Hesabınızda bloke edilmiş tutar bulunuyorsa, bloke edilen tutarlar kullanılabilir bakiye tutarından düşülmektedir.

Bloke edilmiş tutar ne demek?

Kısmen ya da tamamen belli bir ödemeye veya işleme karşılık tutularak, kullanılması ya da harcanması kısıtlanmış veya yasaklanmış paraya denir. ... Aynı şekilde, bir teminat mektubunun nakit karşılığı verilmesinde de bir paranın bloke edilmesi söz konusudur.

Şekerbank kredili mevduat hesabı nedir?

Acil nakit ihtiyaçlarınızı hesabınızda para yokken bile karşılayabilmek Şekerbank'ta çok kolay! Vadesiz mevduat hesabınıza tanımlı olan bu özel kredi türü ile günün her saati ATM'lerimizi kullanarak nakit çekim işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz!

Tamamlayan hesap nedir?

Taksitli Tamamlayan Hesap. Taksitli Tamamlayan Hesabı; Bankamızca tarafınıza tanımlanan Tamamlayan Hesabı limitinizi ya da borç bakiyenizi 3-12 ay arası vade seçenekleri ile taksitlendirebileceğiniz bir hesaptır.

Kredili Mevduat Hesabı faiz borcu nasıl ödenir?

Ek Hesap borcumu nasıl öderim? Ek Hesap'tan kullanılan tutar, diğer bir deyişle anapara borcu, vadesiz hesabınıza para girişi olduğunda hesabınızdan otomatik olarak kesilir. Faiz tutarınız ise Ek Hesap açılışı sırasında belirlemiş olduğunuz faiz ödeme gününde yine hesabınızdan otomatik olarak tahsil edilir.

Kredili Mevduat Hesabı faizi ne kadar?

tarihinden geçerli olmak üzere KMH kullanımı için yasal olarak uygulanabilecek en yüksek faiz oranı aylık %1,98'dir. KMH'ın gecikmesi durumunda uygulanabilecek en yüksek faiz ise aylık %2,28'dir.