Halkbank telefon numarası kaç?

İçindekiler:

  1. Halkbank telefon numarası kaç?
  2. Halkbank Canlı Yardım nedir?
  3. Halk Bankası müşteri hizmetlerine direk nasıl bağlanırım?
  4. Halkbank Bankası müşteri hizmetleri nasıl bağlanır?

Halkbank telefon numarası kaç?

0 400 Halkbank Dialog'u arayarak Sesli Yanıt Sistemi'nde 5 nolu Mutlu Müşteri Merkezi seçeneğinden telefonunuzla ulaşabilir, 09 99 hatlı faksımıza mesajınızı gönderebilir, Mutlu Müşteri Merkezi PK 17 34735 Sahrayıcedit / İstanbul adresine postanızı iletebilirsiniz.

Halkbank Canlı Yardım nedir?

"Canlı Yardım" bankamızın haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren chat uygulamasıdır. Halkbank web sitemizi ziyaret eden kullanıcılar, sayfanın sağ tarafında bulunan "Canlı Yardım" logosuna tıkladıktan sonra açılan ekranda bilgilerini girerek "Canlı Yardım" uygulamasıyla müşteri temsilcimize ulaşabilmektedir.

Halk Bankası müşteri hizmetlerine direk nasıl bağlanırım?

Hizmet ve ürünler ile ilgili görüş/öneri ve şikayetlerinizi asağidaki online basvuru formunu doldurarak ya da 0 400 Halkbank Dialog'u arayarak Sesli Yanıt Sistemi'nde 5 no'lu seçeneği tuslayarak Mutlu Müsteri Merkezi'ne iletebilirsiniz.

Halkbank Bankası müşteri hizmetleri nasıl bağlanır?

Hizmet ve ürünler ile ilgili görüş/öneri ve şikayetlerinizi aşağıdaki online başvuru formunu doldurarak ya da 0 400 Halkbank Dialog'u arayarak Sesli Yanıt Sistemi'nde 5 no'lu seçeneği tuşlayarak Mutlu Müşteri Merkezi'ne iletebilirsiniz.