Happn Ne Sitesi?

İçindekiler:

  1. Happn Ne Sitesi?
  2. Happn Nedir yorumlar?
  3. Happn hangi ülkenin?
  4. Happn shortlist nedir?
  5. Happn Crush nasıl görünür?
  6. Happn Crush oldun ne demek?
  7. Happn kim buldu?
  8. Happn ne zaman çıktı?

Happn Ne Sitesi?

100 milyonu aşkın üyesiyle happn, kaderin karşına çıkardığı ve yolunun kesiştiği kişileri bulmanı sağlayan arkadaşlık uygulamasıdır. İlgini çeken kişilere Beğeni gönder, Crush ol ve en önemlisi sohbet et! KILAVUZU İZLE! Bir happn kullanıcısıyla yolun kesiştiğinde profilini uygulamanda görürsün.

Happn Nedir yorumlar?

Happn, konumunuza göre yolunuzun kesiştiği kişilerle eşleşerek, yeni arkadaşlıklar edineceğiniz bir uygulamadır. İlginizi çeken kişilere beğeni göndererek mesajlaştığınız bu uygulamada, kullanıcılar konumunuzu değil yalnızca kesiştiğiniz noktaları görecektir.

Happn hangi ülkenin?

Paris merkezli olan Happn uygulamasının bugün 24 şehirde 4 milyon kullanıcısı bulunuyor.

Happn shortlist nedir?

Shortlist: Üyelerin her gün, HAPPN tarafından önerilen üç profilden oluşan bir seçkiye erişmelerini sağlayan ücretsiz fonksiyon. Shortlist, Üyenin profilinde faaliyet gösterdiği 3. günden itibaren sunulmaya başlanır.

Happn Crush nasıl görünür?

Beğeni gönderdiğin bir profili Map'te bulabilirsin. Profilinde, “Daha önce gizlice Beğendin” etiketi olacaktır. Bu profil ile Crush olursan, “Mesajlar” sayfasında Yeni Crush'lar listesinde bulabilirsin.

Happn Crush oldun ne demek?

Uygulamadaki başka bir kullanıcıya karşılıklı ilgi duyduğunuzda ve düğmesine basarak bu ilgiyi gösterdiğinizde Crush olursunuz. Crush olduğunuzda bir bildirim alırsın ve o kullanıcıyla sohbet başlatabilirsin.

Happn kim buldu?

Hazırlıkları bundan iki yıl önceye giden Paris merkezli happn, Fabien Cohen, Dailymotion Coo'su Didier Rappaport ve Antony Cohen tarafından kuruldu ve Alven Capital'dan miktarı açıklanmayan bir tohum yatırım aldı.

Happn ne zaman çıktı?

2014 yılı başında ilk olarak Paris'te lansmanı yapılan uygulama, hızla büyüyerek aralarında Madrid, Barcelona, New York, Chicago, Buenos Aires, Sao Paulo, Sydney ve Milan'ın olduğu 24 şehre açıldı. happn'ın bugün 4 milyon kullanıcıyı geride bıraktığı belirtiliyor.