Şampiyonlar Ligi maçları hangi Azeri kanalda?

İçindekiler:

  1. Şampiyonlar Ligi maçları hangi Azeri kanalda?
  2. Exxen şampiyonlar ligini ne kadara aldı?
  3. Şampiyonlar Ligi maçları s Sportta mı?
  4. Galatasaray maçı hangi Azeri kanal veriyor?
  5. Süper Lig maçlarını kim yayınlıyor?
  6. Maç hangi siteden izlenir?
  7. Marsilya Galatasaray maçı kaç?
  8. S Sport Turksatta var mı?

Şampiyonlar Ligi maçları hangi Azeri kanalda?

Azerbaycan'da Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin yayıncısı olan CBC Sport, Fenerbahçe'nin Frankfurt mücadelesini TSİ 22.00'den itibaren canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Exxen şampiyonlar ligini ne kadara aldı?

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans ligi yayın haklarını alan Exxen üyelik fiyatlarını açıkladı. Tüm karşılaşmaları ve Exxen içeriklerini izleyebileceğiniz paket fiyatı aylık 34.80 TL.

Şampiyonlar Ligi maçları s Sportta mı?

Serie A, Portekiz Premier Ligi, Nations League, MLS, NCAA Basketball, WNBA, NFL, 7DAYS EuroCup, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi, Matchroom Boxing, Frank Warren Boxing, Cage Warriors, Canlı WWE Raw, Canlı WWE Smackdown ve çok daha fazlası artık S Sport2'de.

Galatasaray maçı hangi Azeri kanal veriyor?

Bunun yanında UEFA Galatasaray Marsilya maçı yaklaşırken taraftarlara müjdeli haber Azerbaycan kanalı CBC Sport'tan geldi. 30 Eylül Perşembe günü saat 22.00'de yapılacak Galatasaray Marsilya maçı CBC kanalından şifresiz ve canlı olarak takip edebilecek.

Süper Lig maçlarını kim yayınlıyor?

Lig yayın haklarının devri için ihale gerçekleştirildi. İhale sonucunda Digiturk; Süper Lig maçlarının tamamının canlı yayımlama, bu yayınları uluslararası kuruluşlara pazarlama, görüntülerin mobil yayın haklarına, verdiği $500 milyon+KDV'lik teklifiyle sahip oldu.

Maç hangi siteden izlenir?

Canlı yayınlanan maçları nereden izleyebilirim? Canlı yayınlanan maçları; www.bilyoner.com ve Bilyoner'in mobil platformları (iPhone, Android ve mobil web sitesi) üzerinden, maç kartı içerisindeki '' Canlı Yayın ''sekmesinden veya '' Canlı Yayınlar '' menüsünden izleyebilirsin.

Marsilya Galatasaray maçı kaç?

Marsilya-Galatasaray: 0-0 (MAÇ SONUCU-ÖZET)

S Sport Turksatta var mı?

Turksat KabloTV müşterileri, S Sport Plus uygulamasına, Turksat KabloTV abonelikleri üzerinden ek bir servis olarak üye olup, S Sport Plus üyelik bedellerini de Turksat Kablo TV faturaları üzerinden ödeyebilirler.