Cinnema nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Cinnema nedir ne işe yarar?
  2. Cinnema zayıflatır mı?
  3. Gurmar Otu Nasıl Kullanılır?
  4. Gurmar otu ne ise yarar?
  5. Gymnema Sylvestre Leaf Extract nedir?
  6. Dokuzlu Zayıflama Çayı Nasıl Kullanılır?
  7. Gimneya ekstresi nedir?
  8. Immucine gymnema nedir?
  9. Dokuzlu çay neye iyi gelir?
  10. 9 lu çay nasıl kullanılır?

Cinnema nedir ne işe yarar?

Cinnema otu, şeker tadının alınmasını engeller.. Bu sebeple gurmar adını almıştır. Orta ve Güney Hindistanın tropik ormanlarında yetişen bir çeşit orman sarmaşığıdır. Alternatif tıpta, şeker hastalığının tedavisinde kullanılır.

Cinnema zayıflatır mı?

Cinnema, Hindistan'da yetişen ve şeker emilimini azaltan bir bitki zayıflamada büyük bir rolü var. İçtikten sonra uzun bir süre tatlı isteğini ortadan kaldırıyor. Barut ağacı ise dünyadaki en güçlü bağırsak çalıştırıcı olarak biliniyor.

Gurmar Otu Nasıl Kullanılır?

* Yılan sokmalarında gurmar bitkisinin kökünün tozu ısırılan bölgeye uygulanır. * Bez şişlerinde hint yağı ile birlikte haricen uygulanır. Dikkat insülin veya şeker düşürücübir ialç kullanıyorsanız,etkilerini artırabilir. Hekime danışmadan kullanmayın.

Gurmar otu ne ise yarar?

Glikozu dengeler şeker alma ihtiyacını azaltır. Kan dolaşımına ve özellikle yüksek kolesetrolde etkilidir. Yetiştiği ülkede "şeker öldüren ilaç olarak"ta isimlendirilir. Gurmar türlerinin çoğu genellikle orta Amerika'da yetişir.

Gymnema Sylvestre Leaf Extract nedir?

Gymnema Sylvestre bitkisi ya da bir diğer bilinen adıyla Gurmar(Gymnema) ve Meshashringi, (Hintçede anlamı şeker yok edicidir) yüzyıllardır Ayurveda tıbbında şeker metabolizmasını düzenlemek için kullanılır. Gymnema, glukozu azaltma özelliklerine sahip, gymnemic asit, quercitol, lupeol, ß-amyrin ve stigmasterol içerir.

Dokuzlu Zayıflama Çayı Nasıl Kullanılır?

Yeşil Çay, Funda Yaprağı, Mate, Barut Ağacı Kabuğu, Sinirli Ot, Biberiye, Cinnema, Bilye Kekik ve Çoban Çökerten Bitkilerinden oluşan son derece zengin bir şifa deposu. Kullanımı: Bitki çayını, çay maşası veya french press yardımı ile kaynar su ilave ediniz en az 3-5dk. demlenmeye bırakınız.

Gimneya ekstresi nedir?

Gimneya; Gurmar olarak da bilenen Gimneya (cinnema), geleneksel olarak 2000 yıldır Hindistan ve Güney Asya'da diyabet hastalığının tedavisinde kullanılmaktadır. Yapraklarının içeriğinde izine az rastlanan Gymnemik asit yardımıyla kandaki şeker oranını düzene sokmaya yardımcıdır.

Immucine gymnema nedir?

Yeterli miktarda alındığında krom insülinin kan şekerini düzenlemesine, dengelemesine yardımcı olur. Glukoz metobolizmasını teşvik eder. Kullanımı: Gün içinde 2-3 saatte bir adet Gymnema 50 mg tablet emilir. Gymnema 50 mg emilen tablet bir günde 16 tabletten fazla kullanılması önerilmez.

Dokuzlu çay neye iyi gelir?

Dokuzlu Zayıflama Çayı içerik olarak yağ yakıcı, ödem atıcı ve sindirim sistemini sağlıklı bir şekilde çalıştırmaya yardımcı oluyor. Cinnema ve Barut Ağacı., Hindistan'da yetişen ve şeker emilimini azaltan bir bitki zayıflamada büyük bir rolü var. İçtikten sonra uzun bir süre tatlı isteğini ortadan kaldırıyor.

9 lu çay nasıl kullanılır?

Form çayı içeriğinde yer alan bileşenlerin daha etkili çalışabilmesi için aç karnına tüketilmesi önerilir. Aç karnına tüketildiğinde metabolizmayı hızlandırıcı özelliklere sahip olan form çayı, tok karnına tüketildiğinde ise hazmı kolaylaştırır ve bağırsak hareketlerini arttırır.