Güzel göz şekli nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Güzel göz şekli nasıl olur?
  2. Çekik gözler için eyeliner nasıl çekilir?
  3. Badem göz hangi ırk?
  4. Patlak göze makyaj nasıl yapılır?

Güzel göz şekli nasıl olur?

Göz şekilleri nasıl belirlenir? 1- Göz kapağı gözün renkli kısmının üzerine düşüyorsa bu küçük gözdür. 2- Gözün yükseklik ve uzunluğu birbirine eşit durumda ise bu yuvarlak gözdür. 3- Düz bir şekilde aynaya bakarken gözün renkli bölümünün hareketleri takip edilebiliyorsa bu büyük gözdür.

Çekik gözler için eyeliner nasıl çekilir?

Çekik gözler Büyük görünmelerini sağlamak için, kirpik çizgisinin biraz uzağında bir ok çizin ve hafifçe gölgeleyin. Ardından göz ile kirpikler arasına beyaz kalem çizin. Bu, gözlerinizi daha büyük gösterecektir. Ardından, üstteki göz kapağını vurgulamak için, okun orta kısmını siyah kalem ile koyulaştırın.

Badem göz hangi ırk?

Turan tipini temsil eden Orta Asya, Maveraünnehir ve Yakın Doğu Türkleri beyaz tenli, değirmi yüzlü (ay yüzlü, badem gözlü), endamlı, sağlam yapılı erkek ve kadınları ile Ortaçağ kaynaklarında güzelliğe örnek olarak gösterilmiş, hatta İran edebiyatında Türk sözü bazan güzel insan anlamında kullanılmıştır.

Patlak göze makyaj nasıl yapılır?

Patlak gözler için göz makyajı Farı, kaşlara doğru biraz yaymalı ayrıca göz kuyruğundan alt kirpiklerin aşağısına doğru hafifçe uzatmalısınız. Kaşlarınızın altında pembe ya da ten rengi bir far kullanmanız da gözünüzü daha güzel gösterecektir.