Natura Gıda sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Natura Gıda sahibi kim?
  2. Natura Gıda hangi ülkenin?
  3. Natura Gıda satıldı mı?
  4. Golf dondurma Kimin 2021?
  5. Algida markası kime ait?
  6. Gold dondurma kimin?
  7. Golf dondurma ne mali?
  8. Golf hangi ulkenin?
  9. Golf kimin mali?
  10. Carte d'Or hangi ülkeye ait?
  11. Ülker Golf dondurma helal mi?
  12. Golf Maraşım kime ait?
  13. Golf yerli malı mı?

Natura Gıda sahibi kim?

Natura Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2003 yılında Ülker grubu tarafından kuruldu. Türkiye'nin önemli dondurma markalarından Golf'ün sahibidir. 2015 yılından beri Natura Gıda'nın çoğunluk hissesi Ice Cream Investment BV'ye geçmiş durumda.

Natura Gıda hangi ülkenin?

A.Ş. Tarafından satın alınmasıyla Bursa' nın Akçalar Beldesinde kurulu olan fabrikada üretilmektedir. Fabrikanın tamamı, Alman teknolojisi ile kurulmuş modern bir tesistir.

Natura Gıda satıldı mı?

Türkiye'nin önemli dondurma markalarından Golf'ün sahibi olan Natura Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., şirketi satma kararı aldı. Yapılan açıklamada, Natura Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., şirketin tamamı ya da çoğunluk hissesini satmak üzere Ünlü & Co. Yatırım danışmanlığı şirketini yetkilendirdiği bildirildi.

Golf dondurma Kimin 2021?

Daha önce Ülker Golf'un yüzde 25'ini alan Ice Cream Investment BV (ICI) yeni bir hisse alımı daha yapıyor. Dondurma markası Ülker Golf'ün sahibi Natura Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de, Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özokur'a ait hisse, Rekabet Kurumu'nun onayı ile birlikte ICI'ya geçecek.

Algida markası kime ait?

Algida
TürGıda
SahibiUnilever
KökeniBirleşik Krallık
Çıkış1990 - Türkiye
Satış alanıDondurma
3 satır daha

Gold dondurma kimin?

Golf Dondurma, 1998 yılından beri varlığını sürdüren Schöller firması tarafından Natura Gıda San. ve Tic. A.Ş. tarafından satın alındıktan sonra Bursa'nın Akçalar şehrinde kurulan fabrikada üretilmektedir.

Golf dondurma ne mali?

Natura Gıda San. ve Tic. A.Ş.'nin şimdiki sahibi Ice Cream Investment BV'dir. Türkiye'nin en büyük ikinci dondurma şirketi olan Golf markasını Natura Gıda, Türkiye' de bir ilke imza atarak taze sütten üretilen dondurmalarıyla Impulse, Take Home ve Catering olmak üzere üç ana grupta üretim yapmaktadır.

Golf hangi ulkenin?

Golf, 17. yüzyılda, İskoçya'da IV. James'in, İngiltere'de ise I. James'in golf sporuna olan ilgilerinden dolayı, tam olarak yerleşmiştir. Golfün beşiği olan St. Andrews'da 1754 yılında Royal ve Ancient golf kulüpleri kurulmuştur.

Golf kimin mali?

Natura Gıda San. ve Tic. A.Ş.'nin şimdiki sahibi Ice Cream Investment BV'dir. Türkiye'nin en büyük ikinci dondurma şirketi olan Golf markasını Natura Gıda, Türkiye' de bir ilke imza atarak taze sütten üretilen dondurmalarıyla Impulse, Take Home ve Catering olmak üzere üç ana grupta üretim yapmaktadır.

Carte d'Or hangi ülkeye ait?

Carte d'Or, Unilever grubuna ve Algida marka portföyüne ait bir dondurma markasıdır. 1978 yılında Fransa'da kurulmuştur.

Ülker Golf dondurma helal mi?

Üretim – Golf Food Services. Golf Bursa Fabrikası, sertifikaları ile güvenli, kaliteli ve ''Helal Gıda'' iddiasını devam ettirmekle birlikte Ar-ge laboratuvarları ile bu fabrikayı Avrupa standartlarına taşıyor.

Golf Maraşım kime ait?

Türkiye'nin iki numaralı dondurma markası olan Golf'ün sahibi Natura Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., şirketin tamamı ya da çoğunluk hissesini satmak üzere Ünlü & Co. Yatırım Danışmanlığı şirketini yetkilendirdi.

Golf yerli malı mı?

Türkiye'nin en büyük ikinci dondurma şirketi olan Golf markasını Natura Gıda, Türkiye' de bir ilke imza atarak taze sütten üretilen dondurmalarıyla Impulse, Take Home ve Catering olmak üzere üç ana grupta üretim yapmaktadır.