Minecraft kalıcı iksir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Minecraft kalıcı iksir ne işe yarar?
  2. Minecraft'ta iksir nasıl yapılır?
  3. Iksir standı nasıl kullanılır?
  4. Mayalı örümcek gözü nasıl yapılır?
  5. Mayalı örümcek gözü ne işe yarar?

Minecraft kalıcı iksir ne işe yarar?

Kalıcı İksir, attığın yerde belirli süreyle kalır.Attığın yerde durduğunda sana efekt verir. Patlayıcıysa direk atarsın ve sana belirli bir süre efekt verir.

Minecraft'ta iksir nasıl yapılır?

Her iksir bi şişe su ile başlar, bir cam şişeye bir su kaynağından ya da kazandan su doldurarak elde edilir. Bir sonraki adım birincil bileşeni ekleyerek ana iksiri oluşturmaktır, bu bileşen genellikle Nether tohumudur ve Garip İksir yapmada kullanılır bir etkisi yoktur.

Iksir standı nasıl kullanılır?

Simya Standı: Bir simya standı 3 şişe tutar ve bu şişe malzemeyi eklemek için kullanılır. Her bir bileşenin eklenmesi 20 saniye alır. Simya standını açabilmeniz için eliniz boşken, farenin sağ tuşunu kullanmalısınız. Menüyü açtıktan sonra kapatmak isterseniz “ESC” tuşuna basmanız yeterlidir.

Mayalı örümcek gözü nasıl yapılır?

Topladığınız ve envanterinize koyduğunuz eşyalarla, mayalanmış bir örümcek gözü oluşturmak için çalışma masanızı açın. Şekeri, ortadaki kutuya, kutudaki kahverengi mantarı, orta olanın solundaki kutuya ve örümcek gözünü ortadaki kutunun altına yerleştirin.

Mayalı örümcek gözü ne işe yarar?

Örümcek gözü 1 açlık bar yuvasını ve 3,2 açlık restorasyonunu geri kazandıracaktır, böylece açlığınızı yenilemeyi sağlayacak kadar geri açmanız mümkündür. Bir bileşen olarak, örümcek gözleri, doğru sırada diğer malzemelerle birleştirerek, zehir iksirleri ve zayıflık iksirleri oluşturmak için kullanılır.