Lisede sınavlar ne zaman?

İçindekiler:

  1. Lisede sınavlar ne zaman?
  2. Ilkokul 4 sınıf sınav olacak mı?
  3. 4 sınıfta kaç tane sınav yapılır?
  4. 4 sınıflar hangi derslerden sınav olacak?

Lisede sınavlar ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) yapılan açıklamaya göre, liselerde hazırlık sınıfı dahil olmak üzere 9, 10 ve 11. sınıfların sınavları 3 Mayıs 2021 tarihinde başlayacak. Sınavlar yüz yüze gerçekleştirilecek.

Ilkokul 4 sınıf sınav olacak mı?

Yüz yüze eğitimin devam ettiği ilkokul 4. sınıflar ile ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 8. sınıflarında sınavlar okul ortamında yüz yüze yapılmaya devam edecek. ... Mazereti nedeniyle sınava katılamayacak öğrenciler, ilgili öğretmenin belirleyeceği tarihte sınavlara alınacak.

4 sınıfta kaç tane sınav yapılır?

4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda haftalık ders saati üç ve üçten az olan derslerde en az iki, üçten fazla olan derslerde ise en az üç sınav yapılır. Öğrenciler, bir ders yılında istedikleri ders veya derslerden bireysel ya da grup çalışması şeklinde öğretmen rehberliğinde en az bir proje hazırlar.

4 sınıflar hangi derslerden sınav olacak?

Bütün risk gruplarındaki illerde bulunan ilkokullardaki 1. sınıflarda Türkçe, matematik ve hayat bilgisi, 2. sınıflarda Türkçe, matematik ve hayat bilgisi ve yabancı dil, 3. sınıflarda Türkçe, matematik, hayat bilgisi, yabancı dil ve fen bilimleri, 4. sınıflarda Türkçe, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler, ...