iPhone X kamera kaç mp?

İçindekiler:

  1. iPhone X kamera kaç mp?
  2. iPhone X kamerası nasıl?
  3. iPhone 11 kamerası kaç megapiksel?
  4. iPhone X ön kamera ne kadar?
  5. iPhone kamera ayarları nasıl yapılır?
  6. iPhone 11 kaç piksel?
  7. iPhone kamera neden bulanık çekiyor?
  8. iPhone 11 kamerasi guzel mi?
  9. iPhone 11 Kamera neden bulanık çekiyor?

iPhone X kamera kaç mp?

iPhone X 64 GB Özellikleri
Ekran Boyutu: 5.8"
Arka Kamera: 12 MP
Arka Kamera Tipi: Çift Kamera
Ön Kamera: 7 MP
4G:
8 satır daha

iPhone X kamerası nasıl?

Apple'ın yeni telefonu iPhone X DxOMark tarafından düzenlenen kamera testinden 97 puan alarak ikinci sıraya yerleşti. İlk sırada ise Google Pixel 2 var. DxOMark tarafından düzenlenen kamera testi sonucu ilk sıraya oturan Google Pixel 2'den sonra ikinci sıraya 97 puan alarak iPhone X ikinci sıraya yerleşti.

iPhone 11 kamerası kaç megapiksel?

iPhone 11, 12 MP'lik çift arka kamera ile gelirken; cihazda 12 MP'lik ön kamera bulunuyor. iPhone 11 Pro ve iPhone Pro Max modellerinde ise üçlü arka kamera sistemi bulunuyor. Telefonun arkasında yer alan bu kamera sistemi, 12 MP'lik geniş açılı, 12 MP'lik telefoto ve 12 MP'lik ultra geniş açılı lenslerden oluşuyor.

iPhone X ön kamera ne kadar?

Donanım - Anakart
Diğer iPhone X HizmetleriFiyat
iPhone X Ön Cam Değişimi7 TL
iPhone X Arka Kamera Değişimi7 TL
iPhone X A Kalite Ekran Değişimi9 TL
iPhone X Orjinal Ekran Değişimi15 TL
4 satır daha

iPhone kamera ayarları nasıl yapılır?

Telefonunuzdan “Ayarlar” bölümüne gidin ve aşağıda yer alan “Kamera” uygulamasına tıklayın. Ekranınızda bir dizi seçenek göreceksiniz, ancak yalnızca üçüne odaklanmanız gerekecek. İlk olarak yapmanız gereken ise varsayılan seçimi kaldırmak ve ızgaranızı açmak.

iPhone 11 kaç piksel?

Tüm bu nedenlerden dolayı iPhone 11, 6,1 inç büyüklüğünde bir LCD ekrana sahip. 6,1 inçlik ekranın çözünürlüğü ise 17 piksel boyutunda. Bu ölçüler de bize 326 ppi değerinde piksel yoğunluğu sunuyor.

iPhone kamera neden bulanık çekiyor?

iPhone kamera neden bulanık gösterir Kamera alınan darbeler sebebi ile hasar görebilir, Kamerayı koruyan lens (arka kameralar için) çizilmiş olabilir, Koruyucular (ön kamera için) bulanık çekim yapılmasına sebep olabilir.

iPhone 11 kamerasi guzel mi?

iphone 11'in kamerası muazzam, özellikle arka kamerasının geniş açı fotoğraf özelliği çok iyi. Geniş açı özelliği XS ve XR'da yok. iphone 11'in ön kamerası 14 megapiksel ve portre selfie çekebilirsiniz, yani XS ve XR'dan daha iyi bir ön kameraya sahip. ... Uzun bir aradan sonra tekrar iphone kullanmak iyi oldu.

iPhone 11 Kamera neden bulanık çekiyor?

iPhone kamera neden bulanık gösterir Kamera alınan darbeler sebebi ile hasar görebilir, Kamerayı koruyan lens (arka kameralar için) çizilmiş olabilir, Koruyucular (ön kamera için) bulanık çekim yapılmasına sebep olabilir.