Bilfen Okulları sahibi nereli?

İçindekiler:

  1. Bilfen Okulları sahibi nereli?
  2. Biltur sahibi kim?
  3. Bilfen Koleji kimin?
  4. Bilfen Koleji kaç tane?
  5. Ismail Cem Ozturk kimdir?
  6. Fatih Öztürk aslen nereli?
  7. Osman Öztürk nereli?
  8. Kaç Bilfen Koleji var?
  9. Ismail Cem Öztürk ne iş yapar?

Bilfen Okulları sahibi nereli?

Ali Osman ÖZTÜRK 1947 yılında Balıkesir Manyas'ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünden mezun olan ÖZTÜRK, Coğrafya öğretmeni olarak başladığı iş yaşamında ve sonrasında gerçekleştirdiği bütün faaliyetlerde öğretmen kimliğiyle hep ön plandadır.

Biltur sahibi kim?

Biltur Catering, 1993 yılında Osman Öztürk tarafından kurulan Bilfen Şirketler Grubu bünyesinde yemek üretimi yapan yemek hizmeti markasıdır. İstanbul, Kocaeli ve Ankara'da toplam 22 bin metrekarelik kapalı alanda bulunan fabrikalarında üretim yapmaktadır.

Bilfen Koleji kimin?

Okulculuk hizmetlerine 1972 yılında Ortaköy'deki Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesini devralarak başlayan kurucumuz Osman ÖZTÜRK, eğitim - öğretim faaliyetlerini 1988 yılından bu yana Bilfen markası adı altında sürdürmektedir.

Bilfen Koleji kaç tane?

Toplamda ise 142 (88'i Bilfen, 54'ü Bilnet) okul bulunuyor. Bilfen Okulları üst gelir grubuna, yüksek kaliteli ve başarı odaklı bir eğitim vaat ediyor.

Ismail Cem Ozturk kimdir?

İsmail Cem Öztürk 11.02.1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Lise eğitimini Özel Bilfen Lisesi'nde tamamlayan Öztürk, lisans eğitimini ise Doğuş Üniversitesi'nde aldı. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Bilfen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak iş hayatına atıldı.

Fatih Öztürk aslen nereli?

Phalsbourg, Fransa Fatih Öztürk/Doğum yeri

Osman Öztürk nereli?

Osman Öztürk (d. 1944 ; Tarsus ; ö. 1 Aralık 2014 ; İstanbul), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de hocası olan Eski YÖK üyesi profesör, akademisyen ve yazar. 1944'te Tarsus doğan olan Öztürk, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden mezun oldu.

Kaç Bilfen Koleji var?

Köklü eğitim geçmişini ve eğitim kalitesini daha çok öğrenci ile buluşturma kararlılığı “Yeni başarılar için yeni okullar açıyoruz.” sloganıyla ivme kazanmış, kurucunun kendi gibi girişimci iki oğlunun da baba işine sahip çıkmasıyla Bilfen Okulları bugün; İstanbul, Ankara, Kayseri, Gaziantep, İskenderun, Antalya, İzmir ...

Ismail Cem Öztürk ne iş yapar?

Şu an Bilnet Matbaacılık A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı sıfatıyla görevini sürdürüyor. Müziğe olan tutkusuyla bilinen İsmail Cem Öztürk, hayatının yanı sıra hobi olarak yaptığı DJ'lik mesleğiyle sahnelerde boy gösteriyor.