Bilfen kurucusu Osman Öztürk Kimdir?

İçindekiler:

  1. Bilfen kurucusu Osman Öztürk Kimdir?
  2. Bilnet okullarının sahibi kim?
  3. Bilfen sahipleri kim?
  4. Bilfen Feto mu?
  5. Bilfen ve bilnet aynı mı?
  6. Bilnet Bilfen mi?
  7. Bilfen Yayınları Fetöcü mü?
  8. Bilnet okulları ne zaman kuruldu?

Bilfen kurucusu Osman Öztürk Kimdir?

Bilfen Şirketler Topluluğunun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam eden Osman ÖZTÜRK, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde bağış olarak yaptırdığı okullar ve içinde yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle bir eğitim yatırımcısı ve gönüllüsüdür.

Bilnet okullarının sahibi kim?

Bilgi Köprüsü'nin sahibi ve eğitimci bir kökenden gelen Ali Korkmaz, Bilfen ile birleşerek Bilnet Okullarını Kocaeli'ye kazandırdı.

Bilfen sahipleri kim?

Şu anda ise BİLFEN'de 20 bine yakın öğrenci bulunuyor. 6 bine yakın çalışanı olan BİLFEN'in 15 Lise, 17 İlkokul, 15 Ortaokul ve 30 Anaokulu bulunuyor. BİLFEN'in sahibi Osman Öztürk İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü mezunu.

Bilfen Feto mu?

Bilfen Eğitim kurumları ve Oğuzkağan eğitim kurumları franchise vermemiş . Sonuç olarak bu 3 okul Fetö'nün giremediği okullar olarak kayıtlara girmiş .

Bilfen ve bilnet aynı mı?

Bahçeköy Bilnet Okulları 2018-2019 yılında Bilfen kuruluşu Bilnet olarak açılmış ve biz veliler bu kuruluşa güvenerek okula kayıt olduk. 1 yılımızı tamamlamadan kurucu velilerimiz diyerek Nisan ayında bizden 2019-2020 yılı için erken kayıt ücretlerini istediler ve biz de yine güvenerek 10.000 peşin ...

Bilnet Bilfen mi?

Eğitimde iki ayrı markamız var. Biri Bilfen Okulları, diğeri ise ikinci yılını tamamladığımız Bilnet Okulları. Bilfen Okulları önümüzdeki yıl 32 anakolu, 19 ilkokul,18 ortaokul ve 18 lise ile eğitim hayatında olacak. Bilnet Okulları'nın da şu anda Türkiye'nin farklı illerinde 13 tane kampüsü var.

Bilfen Yayınları Fetöcü mü?

Bilfen Eğitim kurumları ve Oğuzkağan eğitim kurumları franchise vermemiş . Sonuç olarak bu 3 okul Fetö'nün giremediği okullar olarak kayıtlara girmiş .

Bilnet okulları ne zaman kuruldu?

Bilfen Şirketler Topluluğunun temelleri kurucusu A. Osman ÖZTÜRK'ün 1972 yılında Ortaköy'de bulunan Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesini devralmasıyla atılır. 1988 yılında eğitim hizmetlerini “Bilfen” markası adı altında yürütme kararı alan şirket, markalaşma adına ilk çalışmalarına da başlar.