184 nasıl şikayet edilir?

İçindekiler:

  1. 184 nasıl şikayet edilir?
  2. Cimer e nasıl şikayet edilir?
  3. Bir doktor nasıl şikayet edilir?
  4. Istanbul'da sokakta sigara içmek yasak mı?
  5. Istanbulda sokakta sigara içmek yasak mı?

184 nasıl şikayet edilir?

Sağlık Hizmetleri ile ilgili her türlü şikayet için Sağlık Bakanlığı''nın (SABİM) ALO 184 adlı hattı arayabilirsiniz. Başvuru Şekli : Postayla yapılan başvurular kabul edilmez. İlgili kişi şahsen başvurmak zorundadır.

Cimer e nasıl şikayet edilir?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler direkt olarak e-devlet üzerinden giriş yapabilir ya da “cimer.gov.tr” internet adresinden TC kimlik numarası, ad, soyad, annesinin evlenmeden önceki soyadı, kimlik seri no ve cep telefonu bilgilerini girerek başvuru sayfasına gelebilirler.

Bir doktor nasıl şikayet edilir?

Sağlık Bakanlığı'nın sağlıkta dönüşüm adı altında başlattığı uygulamayla vatandaşlar ALO 184 hattını arayarak, memnun kalmadıkları sağlık çalışanlarını şikayet edebiliyor.

Istanbul'da sokakta sigara içmek yasak mı?

İçişleri Bakanlığı'nın, 81 ilin valiliğine gönderdiği 'Koronavirüs Tedbirleri' konulu ek genelgeye göre, il ve ilçe hıfzıssıhha kurullarınca belirlenecek cadde, sokak, meydan, park, bahçe, toplu ulaşım araç duraklarında sigara içilmeyecek. ... Ayrıca, toplu bir şekilde bir araya gelen kişiler de sigara içemeyecek.

Istanbulda sokakta sigara içmek yasak mı?

İşte sigara yasağı ile ilgili tüm detaylar... SİGARA İÇME YASAĞI NERELERDE VAR? İçişleri Bakanlığı'nın, 81 ilin valiliğine gönderdiği 'Koronavirüs Tedbirleri' konulu ek genelgeye göre, il ve ilçe hıfzıssıhha kurullarınca belirlenecek cadde, sokak, meydan, park, bahçe, toplu ulaşım araç duraklarında sigara içilmeyecek.