Altınyıldız sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Altınyıldız sahibi kim?
  2. Altınyıldız iyi bir marka mı?
  3. Altınyıldız kumaş nerede üretiliyor?
  4. Altınyıldız sipariş kaç günde gelir?
  5. Altınyıldız Beymen aynı mı?
  6. Fabrika markası kime ait?
  7. Altınyıldız nerede üretiliyor?
  8. Altınyıldız internetten alınan ürün mağazadan değişir mi?
  9. AC&Co Altinyildiz Classics nedir?
  10. Boyner ve Beymen aynı mı?
  11. Altınyıldız ne markası?
  12. Fabrika Türk markası mı?
  13. Fabrika Boyner'in mi?

Altınyıldız sahibi kim?

Altınyıldız Classics, Boyner Grup şirketlerinden AY Marka Mağazacılık A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren erkek giyim markasıdır. Takım elbise, gömlek ve aksesuarlar üretmektedir. Altınyıldız, 1992 yılında Türkiye'de ISO 9001 Kalite Belgesi'ni alan ilk tekstil firmasıdır.

Altınyıldız iyi bir marka mı?

Altınyıldız, yüzde yüz yerli sermaye ile kurulmuş olan bir Türk tekstil markası olarak hizmet vermektedir. ... 1991 yılında halka açılmış olan Altınyıldız, bir sonraki yıl ISO 9001 Kalite Belgesi'ni almaya hak kazanmıştır. Altınyıldız, aynı zamanda bu kalite belgesini almayı başaran ilk Türk firmasıdır.

Altınyıldız kumaş nerede üretiliyor?

5,5 megavat gücünde kendi Birleşik Isı ve Güç Santrali'ni 1997 yılında kuran Altınyıldız, bu tesisi 2011 yılında Çerkezköy'deki yeni üretim tesisine taşıdı.

Altınyıldız sipariş kaç günde gelir?

Maksimum 5 iş günü içerisinde siparişin/siparişlerin ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.

Altınyıldız Beymen aynı mı?

Buna göre, boyner Büyük Mağazacılık ve Altınyıldız Tekstil'in tamamı Boyner Holding'in olacak. Buna karşılık Beymen Mağazacılık ve Ay Marka Mağazacılık'ın yüzde 97 oranındaki çoğunluğu ise Mayhoola'ya geçecek.

Fabrika markası kime ait?

Fabrika, 2000 yılında Boyner Grup tarafından kurulan perakende markasıdır.

Altınyıldız nerede üretiliyor?

Türk kumaşını dünyaya tanınan marka olma hedefiyle, ilk ihracatını 1956 yılında gerçekleştirdi. Giderek büyümesinin doğal bir sonucu olarak, 1976 yılında tüm birimleri ile Yeni Bosna'da 120.000 m2'lik alana kurulu, bugünkü üretim tesislerine taşındı.

Altınyıldız internetten alınan ürün mağazadan değişir mi?

Tekrar satışa sunulamayacak durumda olan ürünlerin değişimi yapılmamaktadır. Her sipariş için değişim ya da iade hakkının tek seferlik, bir seçimlik hak olduğunu hatırlatır, değişimin değişiminin ya da iadesinin olmayacağını belirtmek isteriz. Online sitemiz üzerinden değişim sürecimiz bulunmamaktadır.

AC&Co Altinyildiz Classics nedir?

Yurt dışında AC&Co. adıyla hizmet veren erkek giyim sektörünün önemli markası Altınyıldız Classics, Gheorghe Hagi'nin Romanya'da sahibi olduğu ve teknik direktörlüğünü yaptığı FC Viitorul Constanta'nın resmi giyim sponsoru oldu. ... FC Viitorul Constanta'nın resmi giyim sponsoru oldu.

Boyner ve Beymen aynı mı?

Beymen, Türkiye'nin hazır giyim markalarından biri olarak, 1971 yılında Osman Boyner tarafından kurulmuştur. ... Haziran 2019 itibarıyla Boyner'de yüzde 54 payı bulunan Katarlı hakim ortak Mayhoola Beymen'i ve Ay Marka Mağazacılığı 97% devraldı.

Altınyıldız ne markası?

Bir Boyner Holding kuruluşu olan Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları A.Ş. 1952 yılında faaliyete geçti. Türk kumaşını dünyaya tanınan marka olma hedefiyle, ilk ihracatını 1956 yılında gerçekleştirdi.

Fabrika Türk markası mı?

Fabrika, 2000 yılında Boyner Grup tarafından kurulan perakende markasıdır. Fabrika'nın mağazacılık operasyonu durdurulmuştur. Fabrika markalı ürünler Boyner mağazalarında satılmaktadır. ... Boyner'nin yüzde 42,80'i Boyner Ailesine, yüzde 42,68'i Katarlı Mayhoola for Investments LLC yatırım firmasına aittir.

Fabrika Boyner'in mi?

Boyner Grup, 2000 yılında kurduğu perakende markası Fabrika'nın mağazacılık operasyonunu bitirme kararı aldı. ... Ancak mağazalar ortadan kalksa da Fabrika markalı ürünler Boyner mağazalarında satılmaya devam edecek.