Kumral saç rengine ne yakışır?

İçindekiler:

  1. Kumral saç rengine ne yakışır?
  2. Kumral nasil bir renk?
  3. Koyu kumral saç rengi nasıl olur?
  4. Koyu kumral saç rengi hangi tene gider?
  5. Koyu kumral esmere gider mi?

Kumral saç rengine ne yakışır?

Kumrallara yakışan saç renkleri olarak; kum sarısı, koyu altın, bal rengi ve kül sarısı tonları söylenebilir. Fakat koyu kumral biriyseniz platin rengi de size yakışacaktır. Kızıldan vazgeçemeyen bir kumralsanız kızıla yakın ve kızılın tüm tonları size yakışacaktır.

Kumral nasil bir renk?

Kumral saç rengi, ışık yansımaları fazla olan, en doğal ve çekici koyu sarı tonlardan biridir. Açık kahverengi ile koyu sarı arasında kalan tonlara kumral adı verilir.

Koyu kumral saç rengi nasıl olur?

Sıklıkla kahverengi ile karıştırılsa da aralarında farklar var. Koyu kumral saç rengi, sarı ve küllü tonların birleşiminden oluşuyor. Aslında ne çok koyu ne de çok açık bir renk. Dikkat çeken koyu kumral saçların sırrı ise iniş ve çıkışlı tonlarla saçlarınıza boyut kazandırması.

Koyu kumral saç rengi hangi tene gider?

Koyu kumral renkler genelde her tene yakışıyor. Özellikle de esmer ya da buğday tenliyseniz ve hangi saç renginin size yakışıp yakışmayacağına emin olamıyorsanız, koyu kumral size mutlaka yakışacaktır. Bu nedenle koyu kumrala boyattığınız saçlarınızdan pişman olmanız çok düşük bir olasılık.

Koyu kumral esmere gider mi?

Koyu küllü kumral saç renkleri kimlere yakışır sorusunun cevabında kararlı bir şekilde esmere yakışan saç renkleri arasında gösterebiliriz. Koyu kumral saç boyası kullanırken arasına atacağınız ışıltıları abartmamalı ten renginizi bu olmamalısınız.