iPhone umu Bul özelliği nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. iPhone umu Bul özelliği nasıl kullanılır?
  2. iPhone Arkadaş Bul nasıl arkadaş eklenir?
  3. iPhone umu bul nasıl güncellenir?
  4. iPhone bul uygulaması ne işe yarıyor?

iPhone umu Bul özelliği nasıl kullanılır?

iPhone'unuzu ekleme iPhone'unuzda Ayarlar > [adınız] > Bul bölümüne gidin. Giriş yapmanız istendiğinde Apple kimliğinizi girin. Apple kimliğiniz yoksa, “Apple kimliğiniz yok mu veya onu unuttunuz mu?” bağlantısına dokunun ve ekrandaki yönergeleri izleyin. iPhone'umu Bul'a dokunun, sonra iPhone'umu Bul'u açın.

iPhone Arkadaş Bul nasıl arkadaş eklenir?

iPhone'da Bul'da bir arkadaş ekleme veya silme
  1. Ekranın en altında Kişiler'e dokunun, sonra konumunu görmek istediğiniz kişinin adına dokunun. Kişiyi listede görmüyorsanız onunla konumunuzu paylaştığınızdan emin olun.
  2. Konum İzlemeyi İste'ye dokunun.

iPhone umu bul nasıl güncellenir?

Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin. Otomatik Güncellemeler'e dokunun, ardından iOS Güncellemelerini İndir seçeneğini açın. iOS Güncellemelerini Yükle seçeneğini açın. Aygıtınız otomatik olarak iOS veya iPadOS'in son sürümüne güncellenir.

iPhone bul uygulaması ne işe yarıyor?

iCloud.com'da iPhone'umu Bul uygulaması, iCloud'da kayıtlı bilgileri kullanarak Apple aygıtlarınızın konumunu belirlemenize yardımcı olur. Not: macOS 10.15 veya sonraki sürümleri yüklü bir Mac kullanıyorsanız aygıtlarınızın konumunu belirlemek için Bul uygulamasını da kullanabilirsiniz.