Altınkılıç kefir ekşi mi?

İçindekiler:

  1. Altınkılıç kefir ekşi mi?
  2. Altınkılıç kefir doğal mı?
  3. Kefir haram mı helal mi?
  4. Kefir bozulduğu nasıl anlaşılır?

Altınkılıç kefir ekşi mi?

Altınkılıç Kefirli Yoğurt Yaban Mersini, kendine has aroması olan yaban mersini ile kefirin birleştirildiği yoğurttur. Yaban mersininin tatlı ekşi, yumuşacık dokusu ve kefirin doğal içeriği ile sizlere sunulan Altınkılıç Kefirli Yoğurt, mutfağında lezzete öncelik verenlerin tercihi.

Altınkılıç kefir doğal mı?

Altınkılıç Ürün Portföyü Sade laktozsuz kefirler de doğal ve probiyotik yapısıyla öne çıkar. Bu ürünler pastörize inek sütü, kefir mayasının yanı sıra laktaz enzimi de içerir. Yaban mersinli, orman meyveli, çilekli ve ballı & muzlu seçenekler de özellikle kefire alışmaya çalışan tüketiciler için oldukça leziz.

Kefir haram mı helal mi?

Din İşleri Yüksek Kurulu kefir haram değildir diyor Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Sarhoşluk verecek derecede mayalanmamış içeceklerin içilmesi caiz, sarhoşluk verecek derecede mayalanmış içeceklerin içilmesi ise haramdır.

Kefir bozulduğu nasıl anlaşılır?

Kapak açıldığında, kefir, şişeden dışarı fışkırıyor ve kokusu da bozulduğunu destekliyorsa ürün bozulmuş demektir. Ancak bozulmuş kokusu yok, kefir şişeden taşacak kadar köpürüyor ise, fermantasyon sonlanmamış ve CO2 gazı fazlalaşmış demektir. Bu durum kefirin son kullanma tarihinin yaklaştığı anlamına gelir.