iPhone kilitli sim ne demek?

İçindekiler:

  1. iPhone kilitli sim ne demek?
  2. iPhone kilidi açılabilir mi?
  3. iPhone sim menüsü nerede?
  4. Sim kart numarası kaç haneli?
  5. iPhone kilidi nerede?

iPhone kilitli sim ne demek?

Telefon aramalarında ve hücresel veri kullanımında tanımlama kodu istenmesi için SIM kartınızı PIN (kişisel kimlik numarası) ile kilitleyin. ... Böylece, aygıtınızı her yeniden başlattığınızda veya SIM kartınızı her çıkardığınızda SIM kartınız otomatik olarak kilitlenir ve durum çubuğunda "Kilitli SIM" ifadesi görünür.

iPhone kilidi açılabilir mi?

Yalnızca operatörünüz iPhone'unuzun kilidini açabilir. Operatörünüzle iletişim kurarak kilidi açmasını isteyin. Kilidi açma yetkisi gereksinimlerini karşılamanız gerekebilir. Operatörünüz kilidi açma isteğini gönderdikten sonra kilidin açılma süreci yedi gün kadar sürebilir.

iPhone sim menüsü nerede?

Keşfetmek için hemen cep telefonunuzdan SIM Menü uygulamasına giriş yapın. IOS uyumlu telefonlarınızdan, Ayarlar --> Telefon --> SIM Uygulamaları adımlarını izleyerek SIM Menü'ye ulaşabilirsiniz.

Sim kart numarası kaç haneli?

Toplamda 8 haneden oluşur ve kullanıcılar tarafından değiştirilememektedir. Fakat PUK kodunun 10 kez yanlış girilmesi durumunda sim kart bloke olur ve ekranda bir uyarı çıkar. Bu uyarı Kart Bloke uyarısıdır.

iPhone kilidi nerede?

iPhone X veya sonraki bir modelinde ya da Face ID özellikli bir iPad'de Ayarlar > Face ID ve Parola'ya gidin. Önceki iPhone modellerinde Ayarlar > Touch ID ve Parola'ya gidin. Touch ID özelliği olmayan aygıtlarda Ayarlar > Parola'ya gidin.